ВІТАННЯ

Дата: 09.11.2021 15:53
Кількість переглядів: 209

Шановні працівники закладів культури та аматори народного мистецтва!

Фото без опису

Щиро вітаю з професійним святом усіх, хто за покликанням серця присвятив своє життя благородній справі! Ваша праця завжди на виду: уже самою своєю присутністю ви створюєте свято. Ваші виступи надихають і дають розраду, вашими мистецькими роботами ви створюєте людям настрій та даруєте радість спілкування, несете культуру до кожного серця та кожної душі. Допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури. Споконвіку пісня і танець, музика і слово були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті, вони вселяли і зміцнювали надію народу на краще майбутнє.

Щоденною кропіткою працею клубних працівників, бібліотекарів, майстринь вишивальниць та учасників художніх колективів невтомно плекається джерело духовності, правди і краси. Виступи аматорських колективів вражають своєю неповторністю, яскравим колоритом, різноманітністю репертуару та невичерпною енергією виконавців.

Ваша нива встелена новими здобутками й творчими досягненнями. Завдячуючи участі в фестивалях та конкурсах ви прославляєте нашу громаду не тільки в країні, а й за її межами. Низький уклін вам за вашу місію – зберігати, творити та примножувати національну культуру.

Бажаю всім вам невичерпного оптимізму та натхнення, потужної творчої енергії, з ентузіазмом шукати і втілювати в життя свої приголомшливі ідеї, перетворювати задумане в шедеври! Нехай ваша праця буде гідно нагороджена, а заслуги не залишатимуться непоміченими!

З повагою

Голова Студениківської ТГ Марія Лях


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь