ВІТАННЯ

Дата: 19.11.2021 16:15
Кількість переглядів: 267

ВІЛЬНІ ТВОРИТИ МАЙБУТНЄ

Саме такий вислів став гаслом урочистих днів листопада, коли ми відзначаємо День гідності і свободи.

У горнилі революцій ми винайшли наш унікальний український спосіб відстоювати власні громадянські свободи, права і свій вибір творити майбутнє. Революція гідності, наші Майдани - це соціальна зрілість, це суспільна відповідальність, разюча солідарність і, звичайно, готовність на самопожертву. Народ, який так вірить у свої сили, у нашу землю та її народ, який так дбає про суспільні інтереси заслуговує на краще життя для своїх дітей.

Фото без опису

Два ключові слова свята – гідність і свобода – підкріплені історичною пам’яттю про героїчну звитягу сотень поколінь українців, про самовіддану, жертовну боротьбу за незалежність рідної України.

Попри різні політичні погляди, українці вміють об’єднуватись задля відстоювання основних цінностей. Їх прагнення свободи пробуджує гідність.

Так було у 2004 році під час Помаранчевої Революції та у 2013–2014 роках під час Революції Гідності. Саме у 2013 році розпочався новий відлік в історії України, який ознаменував прагнення українців створити європейську державу. Майдан дав початок трансформації політичної, культурної та соціальної сфери, розбудови вільного, демократичного громадянського суспільства, утвердження в Україні гуманістичних демократичних цінностей

Маємо за честь у ці буремні дні доторкнутись до пам’яті та вшанувати учасників Майдану, загиблих на Майдані Героїв Небесної сотні.

Нехай жертви звитяжців стануть основою для зведення міцного і могутнього підмурку соціально справедливої держави, яка прагне до європейських цінностей, сповідує верховенство права і дає кожному можливість вільно творити майбутнє.

Бажаю усім гордості за свою державу, впевненості у майбутньому, гарних перспектив громаді і кожному населеному пункту.

Марія Лях, голова Студениківської ТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь