ОСВІТА

Дата: 30.11.2021 13:46
Кількість переглядів: 187

НОУТБУК КОЖНОМУ ВЧИТЕЛЮ!

Фото без опису

Новий проект Міністерства освіти і науки України, Міністерства цифрової трансформації України та обласних органів влади «Ноутбук кожному вчителю» має на меті забезпечити сучасними гаджетами 60 тисяч вчителів. З держбюджету виділили 980 млн гривень на закупівлю техніки.

Вимоги до техніки цілком конкретні, аби ноутбуки були сучасними, з камерою, ефективним процесором та можливістю під’єднатися до мережі за допомогою кабелю або Wi-Fi. очікуваною вартістю близько 20 тис. грн.

Ноутбуки розподіляються відповідно до кількості школярів у закладі. Умовою є певна черговість у наданні техніки. 

«Вважаємо, що такий крок держави є своєчасним і дуже необхідним, бо наразі освітній процес, з огляду на необхідність введення дистанційного навчання, неможливий без сучасного комп’ютерного обладнання. Хочу зазначити, що ми використовуємо усі можливості для того, щоб залучити інвестиції до громади, і якщо держава поставила умову надати їх у школи з певною черговістю, то ми її виконуємо, однак це дасть нам можливість свої кошти використати для інформаційного забезпечення інших шкіл громади. Цього року ми також поповнили освітні заклади обладнанням, зокрема, п’ятьма ноутбуками, проекторами, інтерактивними дошками перші класи усіх шкіл громади. Також громада придбала комп’ютерне обладнання для Пристромської школи, забезпечення якої було найслабшим», - зазначила Марія Олександрівна Лях, голова громади.

Студениківський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Студениківської сільської територіальної громади, з кількістю учнів не менш як 200 дітей, отримав ще 5 нових сучасних ноутбуків!!!

«Щиро дякуємо МОН, Мінцифрі, голові Київської обласної державної адміністрації Василю Геннадійовичу Володіну, Директору Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Жанні Жоржівні Осипенко та депутатському корпусу Київської обласної ради за активну позицію, підтримку, допомогу та можливість на належному рівні, особливо в умовах пандемії, організувати освітній процес в навчальних закладах нашої громади», - зазначила очільниця відділу освіти Студениківської ТГ Людмила Олексіївна Шевченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь