БЛАГОУСТРІЙ

Дата: 08.12.2021 09:41
Кількість переглядів: 216

СКВЕР У ПЕРЕЯСЛАВСЬКОМУ. ЩО ДАЛІ?

Фото без опису

Черговий етап робіт із благоустрою виконав комунальний підрозділ громади. Кілька погожих днів використали для встановлення огорожі дитячого майданчика. Напередодні було вичищено чагарники поруч зі сквером, вивезено сміття, стару огорожу демонтували, а територію вирівняли, однак вона залишилася відкритою і мала неестетичний вигляд. Саму огорожу придбали раніше, а от встановити все не було часу. Тепер врешті у працівників КП «Господар» дійшли руки і до цієї роботи, тому дитячий майданчик огороджено.

« Щира вдячність старості Михайлу Романовичу Ємельяненку та жителям за збереження насаджень, за рік жодне деревце чи кущик не засохли і не знищені, а осінні дощі дуже доречні для того, щоб навесні все забуяло та розцвіло. Щодо подальшої роботи, то вона продовжиться вже навесні, для цього передбачено заходи у Програмі соціально-економічного розвитку громади на 2022 рік», - зазначила голова Студениківської ТГ Марія Олександрівна Лях під час відвідання майданчика.

Про роботи із благоустрою скверу Михайло Романович говорить захоплено, бо дуже хочеться, щоб усе виглядало доглянуто. Зокрема заплановано облаштувати доріжки, вхід у сквер, встановити лавочки та додаткові ігрові елементи до дитячого майданчика.

Фото без опису

«Жителі довколишніх будинків якраз за дитячим майданчиком впродовж багатьох років складали обрізані гілки, ми все вичистили й вивезли. Також коронували каштани, щоб омолодити дерева і надати їм ошатного вигляду. Усі зрізані гілки завезли до майданчика на території колишнього паливного складу, вони слугують чудовим паливом для дошкільного закладу, а з комунальниками домовились, що усе зібране переб’ють на щепу. Звертаємось також до жителів села та просимо не везти дерева та гілля на смітник, а завозити сюди ж на майданчик для майбутнього перероблення на щепу. Таким чином і полігон твердих побутових відходів не захаращуватимемо і користь від обрізків буде», - звертається до жителів Михайло Романович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь