СВЯТА ГРОМАДИ

Дата: 18.12.2021 10:06
Кількість переглядів: 209

СВЯТИЙ МИКОЛАЙ КРОКУЄ ПО ГРОМАДІ

Фото без опису

Дарма, що снігу зовсім немає, дарма, що дощики навіюють нудьгу…Нумо не будемо здаватись, бо добрий дідусь Святий Миколай, не омине сьогодні жодного дому, хатини чи квартири. Якщо вам навіть трохи за…, не сумнівайтесь: у час хвилювань і тривог, непорозумінь і неприємностей за кожним із нас спостерігають добрі дідусеві очі. Треба тільки вірити у дива! Цими днями засвітилися яскравими вогниками ялинки у селах громади, а нам навіть поталанило побачити Доброго Святого Миколая, хоча він і був дуже схожий на старшокласника освітнього закладу у селі Соснова, зате подарунки були якнайсправжнісінькі, і емоції дитячі щирі, непідробні. А що прийшли привітати діточок поважні дорослі, то виключно для того, аби вклонитися пустотливому дитинству і зануритись у казку. Кого тут тільки не було: кружляли сніжинки, і навіть була Зимонька. Ми її виглядали з усіх доріг, а вона затрималась у школі, бо було тут надзвичайно весело. Лісові звірятка ніяк не могли допитатися чи прийде і до них Святий. Навіть пустотливі чортенята, що ганяли по всьому залу із різочками, так і не знайшли жодного, хто заслуговує на покарання. А ще діти разом танцювали і співали, розповідали віршики і дуже серйозно готувалися.

Фото без опису

Щиро вітали малечу голова Студениківської громади Марія Лях, депутат по округу Святослав Саливон, староста Валентин Миколаєв, місцевий панотець, а вручав подарунки від місцевого господарства ПП «Соснова» Сергій Владіміров.

"Щиро вітаю малечу громади із святом, Нехай ваша віра у дива, допомагагає їх здійснювати. Ростіть здорові та щасливі на радість батькам та на гордість громаді", - зазначила Марія Олександрівна Лях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь