БЕЗПЕКА ГРОМАДИ

Дата: 12.01.2022 09:26
Кількість переглядів: 213

Київська область: діти дбають про свою безпеку, тому запросили в гості рятувальників 

Велику увагу та велику частину діяльності фахівців ДСНС становить профілактична робота з дітьми, в рамках якої проводиться цілий комплекс заходів, наприклад, таких, як різноманітні конкурси та вікторини, змагання, екскурсії у пожежні частини, бесіди, заняття з пожежної безпеки тощо.

Навчати дітей основним правилам пожежної безпеки слід з малечку. Для цього на постійній основі рятувальники відвідують освітні установи, де проводять з хлопчиками та дівчатками уроки безпеки.

Так, сьогодні, 11 січня представники Головного управління та інспекторський склад ДСНС Бориспільського району провели заняття у Студениківському опорному навчальному закладі середньої освіти І-ІІІ ступенів, що знаходиться у с. Студеники, Студениківської сільської громади на якому були присутні органи місцевого самоврядування. Його основна мета – сформувати культуру безпечної поведінки у підростаючого покоління. Під час зустрічі з дітьми, рятувальники провели тематичну бесіду, спрямовану на профілактику пожежної безпеки та популяризацію діяльності пожежних.

Діти з великою цікавістю слухали про те, як треба діяти у разі виникнення пожежі в школі, з особливою увагою дослухалися порад співробітників протипожежного відомства, які нагадали телефони екстрених служб. Після пізнавальної бесіди дітям показали справжню форму бійця-пожежного, кожен бажаючий міг приміряти та розглянути в деталях спеціальне спорядження, його характеристики.

Підсумком уроку стали відповіді на питання, що цікавлять дітлахів про бойові будні пожежних та подяка від малечі за проведений захід.

IMG_1148.JPG       

IMG_1167.JPG       IMG_1168.JPG

IMG_1204.JPG       IMG_1218.JPG

IMG_1229.JPG       IMG_1237.JPG

IMG_1272.JPG       IMG_1290.JPG  

IMG_1306.JPG      IMG_1316.JPG

    IMG_1325.JPG


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь