Треніг з пошуку роботи

Дата: 16.02.2022 08:45
Кількість переглядів: 180

Фото без опису

У Переяслав – Хмельницькій міськрайонній філії Київського обласного центру обласного центру зайнятості 16 лютого 2022 року, відбувся черговий семінар «Тренінг з техніки пошуку роботи». Співбесіда з роботодавцем» під час якого учасники мали можливість ознайомитись із загальноприйнятими правилами ділового спілкування, отримати знання, які забезпечать ефективну підготовку до співбесіди з роботодавцем.

Від провідного фахівця центру зайнятості слухачі семінару  отримали корисні поради щодо правильної поведінки під час співбесіди з роботодавцем  та опрацювали питання, з якими частіше стикаються на співбесіді з роботодавцем. Також отримали інформацію про сучасний варіант співбесіди при прийомі на роботу, який став використовуватись зовсім недавно, але його популярність зростає. Це онлайн-співбесіда з роботодавцем. Фахівець філії  зауважила, що у такої співбесіди є свої переваги і недоліки, свої нюанси і тонкощі, які потрібно враховувати.

Слухачі семінару взяли участь в обговоренні головних правил співбесіди, помилок у формулюванні відповідей на співбесіді, професійних та особистих якостей, які оцінює роботодавець. На завершення учасники заходу ділились враженнями, обговорювали головні правила співбесіди, висловлювали свої думки, ділились досвідом і враженнями.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь