ІНФОРМУВАННЯ

Дата: 02.05.2022 08:36
Кількість переглядів: 142

ІТАЛІЙСЬКА ГУМАНІТАРНА ОРГАНІЗАЦІЯ «CESVI» СПРИЯТИМЕ ВІДНОВЛЕННЮ БУЧІ

Фото без опису

Одна з найбільших італійських гуманітарних організацій «Cesvi» виділяє перші пів мільйона євро на відновлення комунальної інфраструктури та об‘єктів соціальної сфери
м. Буча

Це стало можливо після зустрічі очільника Київської обласної військової адміністрації Олександра Павлюка із представниками організації – генеральним менеджером П?єрсільвіо Фаджано і старшим спеціалістом із надзвичайних ситуацій, радником з питань безпеки П?єтро Фіоре.
«Практично щодня ми зустрічаємо на Київщині закордонні делегації. Представники різних країн на власні очі пересвідчуються, які руйнування залишають після себе російські війська. Щиро вдячний, що слова підтримки підкріплюються практичною допомогою. Зокрема італійська організація “CESVI” висловила намір сприяти відбудові Бучі. Очікуємо, що завдяки цьому місто вдасться відновити в найкоротші терміни- зазначив Олександр Павлюк.
Сторони обговорили можливості та напрями допомоги постраждалому від російської агресії місту Буча. І вже через кілька днів була організована зустріч з головою Бучанської громади.
Був намічений план, який обов‘язково матиме довгострокову рамкову угоду. Місто Бергамо вийшло з пропозицією встановити братські відносини з містом Буча. І це вже буде тісна співпраця, яка передбачатиме розвиток міста – у комунальній, соціальній, економічній та гуманітарній сферах.
Водночас, сума на відновлення Бучі буде збільшена за рахунок благодійних внесків, які фонд залучає від приватних та державних донорів, зокрема від муніципалітету міста Берґамо, де знаходиться його штаб. Серед пріоритетних напрямків відновлення Бучі – відбудова та відновлення зруйнованої громадської та комунальної інфраструктури, відбудова житла, заміна парків спеціальної техніки (автомобілів швидкої допомоги, пожежних машин, громадського транспорту).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь