ІНФОРМУВАННЯ

Дата: 04.05.2022 16:36
Кількість переглядів: 476

ІНФОРМАІЯ ГОЛОВИ

Шановна громадо!

Фото без опису

Фото без опису

Триває 70 доба від нападу путінської росії на мирні українські міста та села. Вчора майже вся Україна була під загрозою бомбових ударів. Навіть громади на заході України піддалися руйнуванням ракетними вибухами рашистів, це ще одна демонстрація безсилля і злочинності росії.  Водночас, це нагадування про те, що жоден куточок країни не може бути безпечним, тому прохання не нехтувати попередженнями і переходити у безпечне місце у разі оголошення повітряної тривоги.

Також вчора мною ухвалено розпорядження про заборону продажу алкоголю у торгівельних закладах, які не мають для цього ліцензії. А ті, що мають, повинні дотримуватись ухвалених правил про торгівлю із 10.00 до 16.00. Торгівля у інший час є неприйнятною, і підходити до таких господарів ми будемо зі всією суворістю, якої вимагає воєнний час. Прохання у разі наявних у вас відомостей про порушення цього правила звертатись до старост, правоохоронців чи до мене особисто. Також заборонено продаж алкогольних напоїв людям у одностроях. Ця заборона діятиме до часу завершення воєнного стану.

Наразі не час гучних вечірок чи зловживання алкоголем, Час, коли наші охоронці, воїни, наші близькі і рідні жертвують життям заради свободи, вимагає зібраності і повної самовіддачі від кожного.

Сподіваюсь, що жителі проявлять громадську позицію і підтримають це рішення. З вірою у силу єдності громади і Перемогу України Марія Лях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь