ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ОТГ МАРІЇ ЛЯХ

Дата: 17.05.2022 16:08
Кількість переглядів: 290

ІНФОРМУВАННЯ ГОЛОВИ

Фото без опису

Розпочалась вісімдесят третя доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню.

Цієї ночі бомбові удари прийшлися на Сумську та Львівську область. Ворог нещадно нищить інфраструктуру держави, вбиває мирних жителів. Немає міри для визначення цинічності та підступності росії. Тільки разом, тільки об’єднавши зусилля зі світовою спільнотою можемо перемогти цю заразу. Ворог нищить самі основи існування української нації, тому маємо дбати, щоб знати усе, що єднає народ. Шанувати мову, поважати національну ідентичність, детально вивчити історію і ніколи не дозволяти ворогу зазіхати ні на наш край, ні на наші звичаї, ні на нашу минувшину.

ПРО ДЕНЬ ВИШИВАНКИ

З огляду на це маю прохання долучитися до події, що відбудеться 19 травня 2022 року  - відзначення Всесвітнього дня вишиванки. Нині весь світ знає, яка держава Україна, впізнає її Гімн та прапор, дивується мужності наших воїнів, закохується в українську пісню. У Всесвітній день вишиванки пропонуємо усім жителям громади та гостям доєднатися до цього та вдягнути вишиванку.
Вишита сорочка є одним із найпопулярніших символів України та культури країни. Вона має велике значення для кожного українця. День української вишиванки не є державним святом, проте вважається одним із найулюбленіших у народі. З нагоди цього дня у четвер, 19 травня, культура громади влаштовує он-лайн флешмоб «Одягни вишиванку». Щоб приєднатися достатньо надіслати власне фото у вишиванці на сторінку громади чи сторінку культури громади. Ваші фото стануть основою для першого номера газети «Голос», що вийде після Перемоги України у цій війні.

ЩОДО ДОПОМОГИ ЗСУ

Війна вимагає від кожного максимальної віддачі, тому робимо все, що можемо, щоб допомогти нашим воякам на передовій. Наразі потрібні маскувальні сітки. Координатор роботи Лідія Міщенко проводить збір  матеріалу для роботи.

«На цей час більша потреба в літніх кольорах: зелені, трішки кольорових, потрібні і сірі, коричневі, захисні, брудно-білі. Можете приносить речі у бібліотеку в робочий час, якщо є можливість, ріжте вдома на смужки шириною 2-3 см. «, - зазначає волонтер. Прохання доєднатися до ініціативи.

Єднаємось, тримаємось, підтримуємо бойовий дух і допомагаємо ЗСУ.

Марія Лях.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь