Потреби ринку праці

Дата: 17.05.2022 16:38
Кількість переглядів: 114

У базі Київського обласного центру зайнятості  1 130 актуальних вакансій

Фото без опису

Саме таку кількість пропозицій роботодавці Київщини готові надати сьогодні шукачам роботи.

За видами економічної діяльності  більшість вакансій від  підприємств переробної промисловості (32%), в оптовій та роздрібній торгівлі (11%), у сільському господарстві (10%).

Сучасний ринок праці найбільш потребує робітників з обслуговування, експлуатації устаткування та машин. Саме представникам цієї професійної групи надійшло понад 20%  від загальної кількості пропозицій. До таких фахівців  належать: водій навантажувача, токар, комплектувальник, ливарник пластмас, машиніст екскаватора тощо.

Кваліфікованим робітникам з інструментом сьогодні належить 17% пропозицій роботи. Серед таких електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, електрогазозварник, швачка, слюсар-сантехнік, верстатник деревообробних верстатів тощо.

На професіоналів націлені 15% вакансій наразі наявних у базі Київського обласного центру зайнятості. Це пропозиції роботи для лікарів загальної практики-сімейних лікарів, інспекторів, інженерів з охорони праці, фахівців з публічних закупівель тощо. Також серед актуальних вакансій є пропозиції і для робітників з найпростіших професій (11%), для законодавців (8%) та фахівців (8%).

Фахівці Київської обласної служби зайнятості готові допомогти кожному шукачу роботи у пошуку підходящої роботи, а роботодавцю – у підборі кваліфікованого працівника. З початку року база вакансій Київського ОЦЗ налічувала понад 7 400 пропозицій роботи, а більш ніж 4 000 безробітних успішно працевлаштовані.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь