ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ОТГ МАРІЇ ЛЯХ

Дата: 25.05.2022 08:36
Кількість переглядів: 332

ІНФОРМАЦІЯ ГОЛОВИ

Фото без опису

Шановна громадо!

Ми перебуваємо у найтяжчому періоді нашої історії. Російський рашизм нещадно руйнує територію нашої держави. Немає жодного міста чи села на сході, яке б не зачепила війна, там у одному строю стоїть уся Україна. І якщо ми з вами можемо спати у своїх домівках, то це виключно заслуга тих, хто не шкодуючи свого життя обстоює нашу свободу і саме право на існування української нації. Але це наша спільна війна, бо ворог загрожує не якійсь частині України, він хоче стерти з лиця землі всіх. Маємо пам’ятати про це кожного разу, коли ображаємо ближнього, не допомагаємо потребуючим, не відгукуємось на прохання про поміч.

Не ми розв’язали цю війну, але ми обов’язково в ній переможемо – силою духу, єдністю, згуртованістю, взаємодопомогою і милосердям.

Сьогодні головне завдання підтримувати земляків, які опинилися у скруті, далеко від домівки. Наразі у громаді проживають 2 700 вимушених переселенців, це колишні жителі Харкова, Маріуполя, Сєверодонецька, Попасна, Лиман, Херсона. Частина уже повернулася до своїх міст, натомість інші саме зараз втекли від війни. Наразі завершився перший етап реєстрації через «Дію» чи ЦНАП і видача довідок, наступний етап – це внесення до реєстру Мінсоцполітики, тільки потім видача коштів. Зараз по Студениках видано 523 довідки, по Переяславське – 100, Сомкова Долина – 192, Соснова – 301, Козлів – 103, Пристроми – 241, Семенівка – 271, Строкова – 61.

Наразі спеціалісти апарату ради через Інтернет-ресурс «Соціальна громада» проводять реєстрацію та заносять дані до реєстрів Мінсоцполітики, а вже далі на виплати. Виплати проходять 2, 12 та 22 числа щомісяця. З першого травня Київщина виведена із переліку областей, де проводяться такі виплати. Наразі до переліку внесено області, у яких ведуться активні бойові дії.

Також продовжуємо заходи із благоустрою населених пунктів. Хоча маємо проблеми із пальним і перебуваємо у режимі економії прибирання території, обкошування ще ніхто не відміняв. Наразі працюємо саме над цим.

Фото без опису

Зокрема стабільно працюють комунальні працівники та бюджетна сфера у селі Пристроми. Обкошуються території старостинських округів. Громада вдячна комунальникам та благодійникам «Стейк Агро» за спільну роботу. Марія Лях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь