БЕЗПЕКА ГРОМАДИ

Дата: 01.06.2022 11:07
Кількість переглядів: 445

У СТУДЕНИКІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ ПОЛІЦЕЙСЬКУ СТАНЦІЮ

Фото без опису

Проєкту «Поліцейський офіцер громади» вже близько трьох років. Цей безпековий проєкт розпочали за підтримки міжнародних партнерів, надалі ж Національна поліція та територіальні громади продовжили його спільними зусиллями. Нині ця ініціатива ефективно впроваджуються по всій Україні і зокрема на Київщині.

Фото без опису

У Студениківській громаді це уже друга станція, перша з’явилася у селі Студеники майже 2 роки тому. Вибір місця для другої станції не випадковий, село Пристроми досить віддалене від центральної садиби і велике. Розташували її у приміщенні щойно збудованої Амбулаторії. Урочисте відкриття відбулося за участі голови Національної поліції України Ігоря Клименка та начальника поліції Київщини Андрія Нєбитова.

«Коли розпочалася збройна агресія, наші поліцейські показали себе патріотами, вірними присязі. Нині ж, коли ворог відступив із Київщини, ми активно розвиваємо тут поліцейську діяльність. Проєкт «Поліцейський офіцер громади» створений для того, аби кожен громадянин почував себе в безпеці», - зазначив Голова Нацполіції Ігор Клименко. Також очільник поліції України вручив поліцейському офіцеру громади капітану поліції Миколі Нестеровському помпову рушницю та сертифікат про завершення навчання. Від голови Студениківської громади офіцер отримав ключі від новенької автомашини. Кошти на придбання авто надало місцеве підприємство «Укрпромпостач».

«Попри воєнний час, ми продовжуємо впроваджувати даний проєкт на території Київщини та всіляко підтримувати і захищати населення. Віднині громада, поліція і місцеві органи влади – це єдиний кулак, який злагоджено працює і дає ефективну відсіч ворогу», - відзначив Андрій Нєбитов та вручив голові громади Марії Лях лист-подяку.

«Наразі важливішого питання, аніж створення безпечного середовища для проживання людей, у громади немає і військова агресія росії тільки підтвердила це. Впродовж усієї загрозливої ситуації обидва поліцейські офіцери знаходились на робочому місці і контролювали ситуацію, Своє призначення охороняти і бути поруч із жителями, вони виконують. Я вдячна керівництву поліції за те, що ми були одними із перших на Київщині, хто отримав власного шерифа. Нині усі сили громада покладає на допомогу ЗСУ та підтримку воїнів-земляків, а разом із такими офіцерами ми можемо бути спокійні, що маємо надійний тил», - зазначила Марія Олександрівна під час урочистостей.
Фото без опису

Вітання з нагоди події прозвучали від народного вокального колективу «Вербиченька» та заслуженої діячки естрадного мистецтва Зої Романівни Тимченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь