БЕЗПЕКА ГРОМАДИ

Дата: 22.06.2022 11:28
Кількість переглядів: 256

СМЕРТЕЛЬНІ СЛІДИ ВІЙНИ

Фото без опису

Війна, як би далеко вона від нас не знаходилась, на відстані кількох десятків кілометрів чи кількох десятків років, продовжує вбивати. Майже три місяці тому деокуповано північні райони Київщини й з того часу працюють українські та іноземні вибухотехніки над знешкодженням страшних залишків рашистів, але сказати, що околиці районів безпечні, досі не можемо. Для того, щоб убезпечити від вибухових предметів райони, де нині проходять інтенсивні воєнні дії, потрібні будуть десятиліття.

Впродовж доби на Київщині обстежено 110,49 га території. Перевірено 1,1 км автомобільних доріг, 8 об’єктів. Виявлено та знешкоджено 335 од ВНП.

Всього з початку робіт знешкоджено понад 44 тисячі вибухонебезпечних предметів.

Нашу громаду, слава Богу, обійшли прямі воєнні дії, однак існує висока загроза діяльності диверсійно-розвідувальних груп, які могли залишити по собі неприємні «сюрпризи», тому прохання бути вкрай пильними та обережними під час сільськогосподарських робіт.

Також ще не всі наслідки минулої війни, Другої світової, досі знешкоджені. Зокрема вчора жителі села Пристроми під час заготівлі сіна виявили вибухонебезпечний предмет часів минулої війни. Викликані працівники ДСНС вивезли його для подальшого знешкодження.

Велике прохання до жителів громади бути уважними під час мандрівок до лісу та виконання сільськогосподарських робіт. Наголошуємо, що брати до рук, рухати чи переміщати такі предмети небезпечно для життя. У такому разі слід викликати службу порятунку за номером 101 і відійти якомога далі від незрозумілого предмета. Бережіть своє життя, воно величезна цінність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь