БЛАГОУСТРІЙ

Дата: 02.07.2022 11:46
Кількість переглядів: 118

ЛІКВІДУЄМО НАСЛІДКИ НЕГОДИ

Фото без опису

 Повідомлення синоптиків цього тижня щодо шквальних вітрів та буревію, на жаль, справдились. У селах Студениківської громади були і відключення електроенергії, і пошкоджені лінії електропередач, і повалені дерева, і обірвані гілки, і понівечений шифер.

Така ж ситуація склалася і по всій області, тому фахівці ДТЕК досі продовжують роботи. Для оперативної ліквідації наслідків негоди задіяли 127 бригад, які працюють у посиленому режимі. Всього у області повністю знеструмлено 215 населених пунктів, 312 — частково. Пошкоджено 266 повітряних ліній та 5 193 трансформаторних підстанцій.

Насамперед енергетики відновлюють енергопостачання соціально значущих споживачів — лікарні, промислові об’єкти, великі ділянки з найбільшою кількістю знеструмлених будинків і квартир.

Бригади продовжують працювати в цілодобовому режимі, щоб якнайшвидше повернути світло в усі населені пункти. Окремі бригади також працюють у Студениківській громаді, однак роботи ще не завершені.

З огляду на це просимо всіх пам’ятати про правила безпеки — не наближатися до оголених проводів, обірваних ліній, відкритих дверей та люків електроустановок, а також пошкоджених опор.

У разі відсутності електропостачання, звертайтесь за номерами: 38 (067/099/093) 495 70 40, (044) 4590740.

Також прибирати пошкоджені дерева з доріг продовжують наші комунальники. Основна робота виконана по селу Козлів разом із працівниками «Ниви Переяславщини», зокрема очистили від дерев виїзд із села на трасу Київ-Харків, провулок Якушева, де дерева буквально висіли на дротах електропередач.

У Студениках зірвало 60 листків шиферу із Будинку культури, разом із трактористами та учасниками добровольчих формувань територіальних громад розчистили деякі вулиці та дорогу до підстанції у «старому селі».

Значна робота проведена у селі Пристроми, там місцеві комунальники зрізали дерева, які перекривали дорогу і загрожували безпеці руху. Роботи продовжуються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь