ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 04.08.2022 16:41
Кількість переглядів: 364

ПРОДОВЖУЮТЬСЯ РЕМОНТИ ДОРІГ У ГРОМАДІ

Фото без опису

Вчора ремонтники завершили облаштування дороги Козлів-Леляки. Оглянувши об’єкт, Марія Олександрівна зазначила, що цей проєкт важливий для громади і з точки зору покращення інфраструктури, і стратегічно, бо не тільки об’єднує два села, але і сприяє безпечному перевезенню дітей до дитячого садочка.

«Використовували практику капітального ремонту доріг у два етапи уже неодноразово. Багато вулиць заасфальтовано у такий спосіб: у перший рік вирівнюємо і засипаємо дорогу піщано-щебеневою сумішшю, наступного року – асфальтуємо. Чи станеться так і зараз, – сказати не можу, усе залежить від ситуації у державі, зараз головне для нас відстояти Україну, потім ми усе надолужимо.

Своє завдання будівельники виконали добре, тепер головне, щоб сільськогосподарські виробники дбайливо її експлуатували. Також завдяки виділенню коштів із обласного бюджету вдалося виконати аварійно-відновлювальні ремонти доріг місцевого значення обласного підпорядкування, зокрема дороги із траси Київ-Харків до сіл Переяславське та Козлів та відновити вулицю Шевченка у селі Переяславське до в’їзду у село Яблуневе. Ремонти виконано струменевим способом, який передбачає тільки ямковий ремонт, однак у нашій ситуації і це дуже добре, тому ми вдячні Олексію Вільгоцькому, куратору громади, відповідальному працівнику управління функціонування і розвитку автомобільних доріг загального користування місцевого значення департаменту регіонального розвитку КОДА. Продовження робіт залежить від наповнення бюджету області», - зазначила Марія Олександрівна.

Фото без опису

Голова також поспілкувалася із жителями, їх питання стосувалися випилювання дерев, що нависли над дорогою.

Нагадуємо, що КП «Господар» не може обрізати дерева, які знаходяться під лініями електропередач, із такими питаннями слід звертатись до енергогенеруючої компанії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь