КУЛЬТУРА

Дата: 30.09.2022 10:43
Кількість переглядів: 437

БІБЛІОТЕКА – МІСЦЕ СИЛИ

Фото без опису

У кожної людини свої місця сили. Там, де затишно і спокійно, там, де зникають тривоги, там, де можна насититись енергією. Одним із місць сили може стати бібліотека. Не дивуйтесь, тут можна набратися мудрості, напитися історії, вдихнути аромат фантастичного майбутнього, варто тільки почати цю подорож. Бібліотекарі громади у цьому переконані й готові переконувати всіх.

Напередодні свого професійного свята хранителі книжної мудрості зібралися поговорити про життя, про завдання бібліотечних закладів у період воєнного часу.

Фото без опису

«Головним завданням семінар бібліотекарів мав на меті чітко окреслити напрямки роботи та практичні задачі для популяризації книги. Нині у цей непростий час, маємо стати не тільки осередком для читання, але і центром розвитку для різних категорій громадян, майстернею, хабом, освітнім простором для дітей і реабілітацією для земляків, що опинилися далеко від дому. Саме тому ми на одній хвилі із державою: плетемо сітки, збираємо речі і продовольство, організовуємо майстер-класи і даємо можливість відвідувачам відпочити душею, водночас збираємо неоціненні відомості про земляків, героїв, людей праці», - зазначила очільниця відділу культури Студениківської громади Зоя Романівна Тимченко, вітаючи колег зі святом.

Жителям громади також приємно відзначити, що бібліотеки є ще осередком творчості, бо під час воєнних дій та приємно і життєво необхідно прочитати поезії завідувачки Студениківської публічної бібліотеки Лідії Міщенко. Ми дякуємо поетесі за можливість доторкнутися до струн її душі та «краплинку бабиного літа», яку дарує вона читачам її поезій серед осіннього мороку війни.

Фото без опису

Лідія Василівна і цього разу подарувала колегам насолоду творити на майстер-класі із виготовлення окопних свічок та паперових квітів Перемоги. Це дуже символічно, що ми не тільки допомагаємо захисникам, але і вчимося робити барвисті квіти Перемоги. Скоро-скоро вони вже знадобляться.

Вітаємо бібліотекарів зі святом зичимо, аби професія приносила радість, а рукоділля наближало допомогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь