ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ОТГ МАРІЇ ЛЯХ

Дата: 10.10.2022 11:29
Кількість переглядів: 111

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ

Шановна громадо!

Фото без опису

Триває 229 день повномасштабної війни, уся Україна знаходиться під прицілом ворожих ракет. Після чергової провокації росії із керченським мостом, ворог у очах світової спільноти демонструє «праведний» гнів і намагається знищити Україну, стерти нас із лиця землі. У цій ситуації нам потрібно ще більше єднання, ще більше допомоги ЗСУ і особлива обачність щодо збереження своїх життів і життів наших дітей.

Переконливо прошу всіх не нехтувати сигналами повітряної тривоги та перебувати в укриттях. Наразі немає безпечних місць, ворог тримає під прицілом усю державу. Для нас немає важливішого завдання, аніж зберегти життя людей. Ракети націлені на об’єкти критичної інфраструктури, щоб завдати нам якомога більшої шкоди, залишити без тепла, світла, газу, води, без засобів до існування. Але як би не звірів ворог, будь-які будівлі відбудуємо, головне при цьому зберегти людські життя. Тому завдання усіх суб’єктів господарювання створити усі можливості для безпечного перебування людей в укриттях під час повітряної тривоги. Щодо об’єктів інфраструктури життєзабезпечення громади, то вони працюють у посиленому режимі, перебувають під постійною увагою керівників та старост.

Особлива увага найменшим мешканцям громади, саме їх ми маємо убезпечити. Характер наявних у освітніх закладах укриттів не може гарантувати повної безпеки. У зв’язку із цим та відповідно до протоколу засідання комісії із техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, а також через ускладнення безпекової ситуації на Київщині, ухвалено рішення щодо переведення усіх закладів освіти громади на дистанційну форму. Щодо припинення дії розпорядження, рішення буде ухвалено додатково.

Розпорядження вступає у дію сьогодні, 10 жовтня. Усі питання подальшого навчання дітей вирішуються безпосередньо із керівництвом та педагогічними працівниками шкіл.

Тримаємось, бережемо своїх дітей та власні життя, мобілізуємо усі сили на боротьбу із ворогом. Усе здолаємо. За нами Правда і Бог! Слава Україні!

Марія Лях


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь