ВІТАННЯ

Дата: 13.10.2022 14:09
Кількість переглядів: 101

ГЕРОЯМ КРАЇНИ! ВОЇНАМ СВІТЛА! ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ!

Фото без опису

Дорогі наші захисники і захисниці!

Замало слів у барвистій українській мові, щоб висловити нашу повагу, замало усієї любові світу, щоб виразити нашу вдячність. Низько схиляємось перед вашим подвигом, перед звитягою і доблестю, яку ви щодня демонструєте, захищаючи нашу країну.

Захист Вітчизни на полі бою завжди був найвищим взірцем служіння своїй державі. Нині на передньому краї оборони стоять тисячі українців, в тому числі і наших земляків, наших рідних і близьких. Напередодні Дня Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва, Дня захисників і захисниць України, хочемо ще сотню разів сказати: «Дякуємо!».

          За мирний сон і посмішки дітей, дякуємо! За можливість любити, працювати, обіймати дітей, дякуємо! За кожну мить, прожиту тут, у рідному домі, поки ви далеко від нього, дякуємо!

Нехай від ненависного ворога береже вас сила роду і народу, хай славні лицарі козацькі тануть сстіною-оберегом, закриваючи вас від куль. Хай святим своїм омофором покриє вас Божа Матінка, хай материнська молитва дасть наснагу, кохання дружини- тепло, батьківське слово – підтримку, а дитяча усмішка – віру, що з Божою поміччю здолаємо чорне ккодло і принесемо Перемогу рідній Україні.

Низький уклін родинам захисників, нехай бережені будуть наші захисники від кулі, снаряду, поранення і підступного ворога на усіх дорогах війни. Вічна слава усім, хто поклав своє життя за незалежність України!

Боже, дай сили Україні перенести усі напасті, вистояти і перемогти! Кожному нашому воїну дай скорого повернення додому. Слава нашій рідній Україні! Вічна слава її захисникам!

Голова Студениківської ТГ Марія Лях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь