ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 18.10.2022 16:41
Кількість переглядів: 171

БЮВЕТ У ПЕРЕЯСЛАВСЬКОМУ ПРАЦЮЄ

Фото без опису

У суботу працівники підрядного підприємства закінчили роботи із обслуговування артезіанської свердловини у селі Переяславському. Як відомо, кілька тижнів поспіль бювет не працював, бо згорів насос.

«Найбільша проблема була із заміною насоса. В умовах воєнних дій не так просто отримати потрібні запчастини і знайти підрядника, який візьметься за такої складності роботу. Наразі насос не просто замінено, але встановлено більш потужний, що здатен перекачувати 5 кубометрів води за годину, крім того внесено ряд удосконалень, які актуальні після періоду інтенсивної експлуатації бювету, проведено необхідні заміри. Внаслідок цього після відключення електроенергії чи зупинки дії насосу, вода вже не буде брудною і не доведеться її зливати. Свердловина працює і у загальну водомережу села Переяславське. Проведено також сервісне обслуговування перед початком зимового сезону. Фірма підрядник також здійснюватиме безкоштовний сервіс встановленого обладнання впродовж року. Вартість робіт становить 196 тисяч гривень», - зазначив куратор робіт, керівник КП «Господар», Микола Андрійович Кремешний. Подяка за ремонт бювету старостіі села Переяславське Михайлу Романовичу Ємельяненку та усім- усім причетним.

Фото без опису

Відразу після ремонту до бювету вишикувалася велика черга.

Прохання до всіх жителів громади пам’ятати, що вода – то багатство і ставитись до неї ощадливо: не полоскати брудні пляшки під колонкою, не використовувати воду для поливу, не залишати сміття на майданчику біля бювету, не заїжджати на доріжку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь