ЦНАП

Дата: 20.10.2022 16:03
Кількість переглядів: 141

ЦНАП ДОПОМОЖЕ ОФОРМИТИ ПОСЛУГУ

Фото без опису

Відділ ЦНАП виконавчого комітету Студениківської сільської ради був створений 25 травня 2021 року за підтримки міжнародної організації «Юлід з Європою». Міжнародна організація впродовж усього періоду – від створення до відкриття – допомагала із обладнанням, наданням техніки та програмного забезпечення.

Чисельність відділу ЦНАП становить 7 одиниць:

-начальник відділу -1

-державний реєстратор -2

- адміністратори, які працюють у селах громади -4

У відділі ЦНАП затверджені 153 послуги.

Найбільшим попитом користуються послуги соціального характеру:

державні соціальні допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю, багатодітним сім’ям.

Від початку війни ЦНАП надав статус ВПО 1881 особі, зараз зареєстровані 2100 осіб ВПО, 200 осіб - із зони активних бойових дій. Багато людей з міст: Харків, Маріуполь, Лиман, Сєверодонецьк, Херсон, Нікополь, Марганець, Куп’янська, Бахмут, Бердянськ, Краматорськ.

Наразі відновилися адміністративні послуги з реєстрації місця проживання, надаємо витяги на землю з Державного земельного кадастру, це послуги, які були призупинені в зв’язку з війною, приймаємо заяви на відшкодування комунальних послуг домогосподарствам, які розмістили ВПО. Звернулися за допомогою 35 домогосподарств, в яких проживають 90 осіб. Принагідно нагадуємо, що з першого жовтня виплати за цим видом послуг збільшились вдвічі і наразі складають 900 гривень на місяць. Оформити послугу можна у відділі ЦНАП.

ЦНАП співпрацює із багатьма міжнародними організаціями, зокрема з ООН, які допомогли ВПО отримати допомогу в розмірі 2220 грн., що є суттєвою підтримкою для наших земляків, які вимушено покинули рідні місця. Відділ ЦНАП постійно працює над удосконаленням роботи із надання якісних адміністративних послуг. Графік роботи по буднях із 8.00 до 17.00 години. За роз’ясненнями з приводу отримання послуг можна звернутися до очільниці ЦНАПу за стаціонарним номером телефону: 2-72-72 або 098-893-90-64 (Лариса Василівна).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь