ІНФОРМУВАННЯ

Дата: 27.10.2022 10:35
Кількість переглядів: 93

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ 27 ЖОВТНЯ НЕК «УКРЕНЕРГО» ЗАПРОВАДИВ СТАБІЛІЗАЦІЙНІ ВІДКЛЮЧЕННЯ ДЛЯ УНИКНЕННЯ АВАРІЙ

Фото без опису

За розпорядженням НЕК «Укренерго», в Київській області з 05:38 27 жовтня відбуваються стабілізаційні відключення світла. Про це повідомили в ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Фахівці компанії роблять все можливе, щоб відключення кожного клієнта тривало не більше, ніж 4 години. Проте воно може повторитись протягом доби через 4 години, якщо «Укренерго» не відмінить застосування стабілізаційних відключень. Можлива невелика похибка в межах додаткових 30-40 хвилин для перепідключення електропостачання між групами.
Список населених пунктів, котрих може стосуватися таке відключення, та графік розміщений на сайті та в соцмережах ДТЕК Київські регіональні електромережі. Слідкуйте за оновленнями.

Також варто зазначити, що крім стабілізаційних відключень ще трапляються аварії на розподільчих мережах з різних причин (перенавантаження, пошкодження сторонніми особами, тощо), через які споживачі можуть бути без світла.

Щоб не перевантажувати енергосистему, спеціалісти радять правильно включати електроприлади після стабілізаційного відключення. П’ять простих рекомендацій від ДТЕК Київські регіональні електромережі тут.

Нагадуємо, споживайте електроенергію помірно, особливо в пікові години з 6:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00. Це допоможе знизити необхідність відключень або кількість відключених будинків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь