ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ОТГ МАРІЇ ЛЯХ

Дата: 04.11.2022 15:10
Кількість переглядів: 82

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ТГ.
ПРО БЕЗПЕКУ НА ДОРОГАХ

Фото без опису

Шановна громадо!

Маю до вас  прохання звернути особливу увагу на пересування вулицями у темну пору доби. На жаль, бачимо сумну статистику по сусідніх громадах щодо летальних випадків, пов’язаних із ДТП, особливо у вечірні та вранішні години.

У зв’язку із енергетичною кризою не працює вуличне освітлення, ситуація ускладнилася після переходу на зимовий час. Сутеніє рано, коли ще більшість людей прямує у своїх справах. Тому просимо вас особливо звертати увагу на прогулянки дітей.

Будь-яке перебування на вулиці дітей чи дорослих повинно бути безпечним, для цього слід мати одяг із світло відбивними елементами чи почепити світло відбивні елементи: браслети, стрічки, жилети і т.д. Особливо прохання бути уважними до безпеки велосипедистів: ваші транспортні засоби повинні бути обладнані світло відбивними елементами, бо особливо в сутінках водій не може бачити вас на неосвітленій трасі. Також прошу водіїв бути пильними і не перевищувати швидкість: бережіть своє життя і життя пішоходів.

Звертаюсь до суб’єктів підприємницької діяльності із проханням завезти до магазинів світло відбивні елементи, вони зараз дуже потрібні, зима ще не починалася, перебої зі світлом можуть бути тривалими. Ми з вами живемо у воєнний час, у час, коли ворог намагається завдати нам максимальних втрат, тому давайте зробимо УСЕ, що залежить від нас, щоб на мирній території додаткових втрат не було. Це потрібно, як водіям, так і пішоходам.

Велике прохання до батьків, дідусів, бабусь: з огляду на ситуацію прошу не залишати дітей без догляду у темну пору доби. Сьогодні найголовніше зберегти майбутнє.  Тримаємось, все здолаємо. Марія Лях  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь