ОСВІТА

Дата: 15.11.2022 14:12
Кількість переглядів: 87

ДОШКІЛЬНІ ЗАКЛАДИ СТУДЕНИКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДНОВЛЯТЬ ОЧНУ РОБОТУ

Фото без опису

Основних вимог до відновлення стаціонарної роботи дошкільних закладів кілька: зменшення загроз ракетних ударів з боку окупантів; готовність інфраструктури до роботи та наявність укриття, яке гарантуватиме збереження життя та здоров’я вихованців.

Інтенсивність тривог наразі дещо знизилась, дошкільні заклади до роботи готові, укриття також отримали оцінку готовності з боку ВОЗЦЗ Бориспільського РУ ГУ ДСНС та Бориспільської військової адміністрації.

Фото без опису

У закладах дошкільної освіти Студениківської сільської ради укриття знаходиться у господарських приміщеннях, призначені для одночасного перебування 40 осіб. Приміщення під укриття повністю обладнали згідно методичних рекомендацій для облаштування найпростіших укриттів.

Фото без опису

Головне проблемне питання, яке наразі обговорюється із батьківською спільнотою, це встановлення графіку та режиму роботи закладів, у зв’язку зі складнощами приготування їжі через нерегулярні відключення електроенергії. Ця робота проводиться індивідуально, із врахуванням можливостей закладу та потреб вихованців. Повідомлення щодо початку роботи будуть озвучені на батьківських зборах чи через месенджери.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь