ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ТГ МАРІЇ ЛЯХ

Дата: 16.11.2022 15:38
Кількість переглядів: 94

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ СТУДЕНИКІВСЬКОЇ ТГ

БЕРЕЖІТЬ СВОЄ ЖИТТЯ!

Фото без опису

Шановна громадо!

Ми живемо у стані війни. Дії нашого зловорожого сусіда настільки підступні, що ніколи не знаєш, чого ще чекати. Вчора, під час масованого ракетного обстрілу російськими окупантами території України, на наші міста було скинуто більше 90 ракет. Наша ППО спрацювала достойно і більшість із них була збита, але при цьому, куди впадуть уламки ракет, ніхто визначити не може.

Оскільки російські війська не можуть похвалитися вагомими здобутками на фронті ризик масованих обстрілів українських територій нікуди не подівся. Вчора у селі Плесецьке на Київщині загинула жінка, яка під час  повітряної тривоги відвідувала могилу свого чоловіка.

 З огляду на це прошу не легковажити своїм життям та реагувати на сигнали повітряної тривоги. Ні в якому разі не можна знаходитись на відкритій місцевості, слід пройти до найближчого укриття, сховища, підвалу.

Усі наші захисники на передовій, наші хлопці, ризикуючи життям відстоюють нашу свободу, вони повинні знати, що їх близькі, рідні, друзі у безпеці, отже, зібраність і готовність захистити своє життя потрібна і нашим воїнам, тому у нас із вами свій фронт і головне на цьому фронті зберегти життя близьких, своє власне і максимально допомогти країні у боротьбі за незалежність, а значить за кожного із нас., Маємо зберігати холодний розум, бути зібраними і поміркованими. Якщо ви розумієте, що це непросто, усі свої дії сформуйте у інструкцію чи алгоритм поведінки по пунктах і притримуйтесь цього плану.

Київщина – один із тих регіонів, який найбільше потерпає від атак ворога, окрім районів бойових дій. Тому маємо триматись, протистояти енергетичному терору і всіляко допомагати країні тримати також енергетичний фронт. Зараз надзвичайно важливо зберігати здатність до спільних дій. Підтримуємо один одного, допомагаємо ближнім і сусідам, бережемо своє життя! Обов’язково вистоїмо і переможемо!

Марія Лях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь