ІНФОРМУВАННЯ

Дата: 15.03.2023 10:48
Кількість переглядів: 64

НОВИЙ СУЧАСНИЙ ЦНАП ВІДКРИВСЯ В БОРОДЯНЦІ

Фото без опису

Сьогодні, 15 березня, у Бородянці відбулося офіційне відкриття нового Центру надання адміністративних послуг. У заході взяли участь керівниця операційного відділу «Економічне співробітництво, енергетика, інфраструктура та довкілля» Представництва ЄС в Україні Клое Алліо та керівник Програми ООН із відновлення та розбудови миру Нільс Крістенсен, представники Міністерства цифрової трансформації України та Бородянської громади, місцеві жителі. 

Київську обласну військову адміністрацію представляли т.в.о. голови КОВА Дмитро Назаренко, заступник голови Микола Бойко, директорка Департаменту економіки КОВА Наталя Погребна.

Під час ведення активних бойових дій у лютому-березні 2022 року в Бородянській громаді було пошкоджено та зруйновано понад 2 200 об’єктів. Серед них — приміщення, де розташовувався Центр надання адміністративних послуг у смт Бородянка.

Аби місцеві мешканці могли своєчасно та безперешкодно отримувати адмінпослуги в повному обсязі, до відновлення роботи Центру долучилися державна та місцева влада, закордонні партнери. Розпочинаючи з травня 2022, було встановлено інформаційний кіоск, надано всю необхідну комп’ютерну техніку. А вже з червня 2022 року розпочалося використання мобільних ЦНАПів для мешканців громади. 

У жовтні 2022 року розпочалось будівництво модульної конструкції Центру надання адміністративних послуг. Проєкт реалізовано за сприяння Програми розвитку ООН в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. Також ПРООН та ЄС забезпечили новий Центр відповідною технікою та обладнанням.

«Вдячні всім партнерам за допомогу та підтримку. Тільки разом із місцевою владою, депутатським корпусом, іноземними партнерами ми зможемо відновити зруйноване окупантами. До відбудови маємо підходити комплексно, враховуючи всі потреби мешканців. Однією з першочергових задач — надання необхідних послуг населенню. Такий сучасний та комфортний ЦНАП, що буде надавати близько 200 видів адміністративних послуг, — чудовий приклад нашої спільної та злагодженої роботи», — зазначив Дмитро Назаренко.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь