ІНФОРМУВАННЯ

Дата: 18.03.2023 10:40
Кількість переглядів: 55

МІНВЕТЕРАНІВ: УРЯД СПРОСТИВ ПОДАННЯ ЗАЯВИ НА ПРИЗНАЧЕННЯ ОДНОРАЗОВОЇ ГРОШОВОЇ ДОПОМОГИ У РАЗІ ЗАГИБЕЛІ ЧИ ІНВАЛІДНОСТІ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ

Фото без опису

Кабінет Міністрів України ухвалив зміни до постанови КМУ №336, які спрощують подання заяви на виплату одноразової грошової допомоги особам з інвалідністю внаслідок війни та членам сімей загиблих Захисників і Захисниць України відповідно до закону «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту». Про це повідомили на Урядовому порталі.

Відтепер подавати до Мінветеранів заяву на призначення одноразової грошової допомоги можна не лише у паперовій, а і в електронній формі, в тому числі через Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП).

Крім того, є можливість не подавати документи для призначення одноразової грошової допомоги, якщо необхідні для цього дані є у володінні Мінветеранів, або містяться у відповідних Реєстрах і їх можливо отримати шляхом доступу до цих Реєстрів, або в автоматичному режимі шляхом електронної інформаційної взаємодії, розповіла Міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна після засідання Уряду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь