ЗВІТ ГОЛОВИ СТУДЕНИКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПРО РОБОТУ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ЗА 2021 РІК

Дата: 28.03.2023 14:58
Кількість переглядів: 94

ЗВІТ ГОЛОВИ СТУДЕНИКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПРО РОБОТУ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ЗА 2021 РІК

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сільська рада, як колегіальний орган місцевого самоврядування, здійснює свою діяльність сесійно. Результатом налагодженої конструктивної співпраці з постійними депутатськими комісіями та  депутатським корпусом в цілому стало проведення сільською радою, як представницьким органом територіальної громади, 15 сесійних засідань восьмого скликання,  на яких ухвалено 804 рішення. Під час підготовки матеріалів на розгляд сесій, рада виходила з принципів законності, гласності, колегіальності, прозорості. Для  забезпечення публічності  рішення сесій  розміщуються  на сторінках офіційного веб-сайту сільської ради.  

Слід зазначити, що крім участі в роботі пленарних засідань ради, депутати працюють в округах, допомагають своїм виборцям у вирішенні їх проблем, беруть активну участь у заходах, які проводяться сільською радою. 

Впродовж звітного періоду  сільська рада цілеспрямовано проводила  роботу із удосконалення форм координації діяльності виконавчого комітету. Виконавчим комітетом проведено 12 засідань, заслухано 114 питань,  з яких прийняті відповідні рішення. Переважно  - це актуальні  питання повсякденного життя громади: забезпечення благоустрою, упорядкування та освітлення територій, охорони навколишнього середовища та техногенної безпеки, створення комісій сільської ради, стабільного функціонування закладів освіти, надання будівельних і поштових адрес, затвердження заходів з відзначення державних свят, тощо.  

Здійснюючи свої повноваження, сільський голова за 2021 рік  видала 40 розпоряджень з основної діяльності та 98 розпоряджень з адміністративно-господарської діяльності.

Звіт про роботу

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь