ВИТЯГ ПРО ЗЕМЕЛЬНУ ДІЛЯНКУ ЧЕРЕЗ ЦНАП

Дата: 20.04.2023 13:55
Кількість переглядів: 88

ВИТЯГ ПРО ЗЕМЕЛЬНУ ДІЛЯНКУ ЧЕРЕЗ ЦНАП

Фото без опису

Відповідно до статті 1 Закону України «Про Державний земельний кадастр», єдину державну геоінформаційну систему відомостей про землі, розташовані в межах державного кордону України, їх цільове призначення, обмеження у їх використанні, а також дані про кількісну і якісну характеристику земель, їх оцінку, про розподіл земель між власниками і користувачами, ЦНАП може надавати відповідні витяги.

Витяг з Державного земельного кадастру – це документ, що містить інформацію про земельну ділянку та підтверджує внесення даних земельної ділянки до Державного земельного кадастру. Цей документ є важливим для вчинення правочинів із земельною ділянкою (договір купівлі-продaжу, дарувaння, міни, орeнди, спaдкування тощо) і є необхідним при реєстрації земельної ділянки у Державному земельному кадастрі та під час присвоєння кадастрового номера.

Отримати витяг з Державного земельного кадастру можна у письмовій або електронній формі у ЦНАПі Студениківської громади. Для цього слід звернутися до адміністратора центру надання адміністративних послуг та  подати такі документи:

1) заяву (у паперовій або електронній формі) за формою згідно з додатком 42 до Порядку ведення Державного земельного кадастру.

2) документ, що підтверджує оплату послуг з надання витягу з Державного земельного кадастру або засвідченої копії документа Державного земельного кадастру та витягу з нього.

3) документ, що підтверджує повноваження діяти від імені заявника (у разі подання заяви уповноваженою заявником особою).

Студениківською сільською радою   введено в  експлуатацію робоче місце стороннього користувача інформаційно-телекомунікаційної системи «Автоматизована система Державного земельного кадастру», завдяки чому жителі громади можуть отримати витяги на земельні ділянки  з Державного земельного кадастру.  Послуга платна  – 134,2 грн.  та 70 гривень адміністративний збір за одну земельну ділянку.

          Покладені обов’язки із  видачі витягів на начальника відділу ЦНАП Сєдіну Ларису Василівну. Звертатися за консультацією можна за тел. 045-67-2-72-72, моб. 0988939064.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь