ВІТАННЯ

Дата: 01.06.2023 13:31
Кількість переглядів: 31

МИРНОГО НЕБА НАШИМ ДІТЯМ!

Міжнародний день захисту дітей, який ми відзначаємо сьогодні – одне із найдавніших свят. У цей день світ думає про найголовніше, що в нього є, про найбільшу радість і найбільшу надію – про майбутнє. Але вже другий рік поспіль світ дивується тому, яким крихким може бути дитинство, як багато можуть зробити дорослі, аби діти мали елементарні можливості для життя.

Ця ніч напередодні свята знову була чорною. Сотні родин зустрічають цей день у розлуці із рідним домом, близькими та рідними. Хтось уже ніколи не зможе обійняти батька, хтось у далекій країні, когось силою вивезли до чужинської держави, хтось під бомбами на лінії вогню, хтось і цю ніч провів у сховищі, а хтось ніколи вже не матиме дитинства. Біль і смуток крає серце, бо дорослі люди у росії у 21 столітті дійшли до думки, що вони можуть безкарно і віроломно напасти на Україну.

Зло буде покарано! Мусить бути покарано, добро та правда непереможні! Сьогодні також відзначають всесвітній день батьків, бо ці поняття нероздільні. У кожної дитини, як два крила, мають бути батько і мати, щоб її політ був безпечним і ніколи не перервався через безглузді забаганки держави-агресора.

Щастя і Божого захисту нашим діточкам, мирного неба, віримо, що воно обов’язково буде. Нехай діти не знають горя, не мають причин для сліз! Хай повернуться додому усі батьки, будуть поруч і живуть щасливо. Перемоги Україні й нехай благословенними будуть радістю і гараздами усі діти світу.

З повагою, голова Студениківської ТГ, Марія Лях


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь