БЕЗПЕКА ГРОМАДИ

Дата: 02.06.2023 21:24
Кількість переглядів: 29

УКРИТТЯ ПРАЦЮВАТИМУТЬ ЦІЛОДОБОВО

Фото без опису

З метою надання максимального доступу жителів до укриттів під час «Повітряної тривоги» та створення безпечного середовища,  ухвалено рішення про організацію цілодобової роботи сховищ,  наявних у населених пунктах громади. Своїм розпорядженням голова громади призначила відповідальних та зобов’язала їх надати мешканцям доступ до укриттів, незалежно від часу доби.

Ухвалене рішення про цілодобовий доступ до укриттів - обов’язкове до виконання всім установам і закладам. Обов’язкове для контролю всіма відповідальними службами та представниками громадськості.

На території  Студениківської сільської територіальної громади облаштовані укриття у приміщеннях закладів освіти, а саме:

  1. Студениківський ліцей  – найпростіше укриття у підвальному приміщенні житлового будинку в с. Студеники, вул. Переяславська , 34 площею 157 м. кв. розраховане на 262 особи. Відповідальна – директор Студениківського ліцею Кийко Наталія Андріївна.
  2. Переяславська гімназія (дошкільний підрозділ) бомбосховище (ПРУ №133014) у житловому будинку по вул. Переяславській, 1а площею 98 м.кв. розраховане на 163 особи. Відповідальна  - в. о. директора Ковалівська Людмила Павлівна.
  3. Філія Соснівська гімназія Студениківського ліцею – найпростіше укриття у підвальному приміщенні школи за адресою: с.Соснова, вул. Центральна, 36; площею 200 кв.м. розраховане на 100 осіб. Відповідальна  -  завідуюча філії Литус Ольга Анатоліївна.
  4. Семенівський ЗЗСО – найпростіше укриття у підвальному приміщенні Будинку культури за адресою: с.Семенівка, вул.Братів Греськів, 2а; площею 44 кв.м., розраховане на 78 осіб. Відповідальна – директор Семенівського ЗЗСО Шендрик Олена Миколаївна.
  5. Пристромський ЗЗСО – найпростіше укриття у підвальному приміщенні на території закладу за адресою: с.Пристроми, вул.Черняховського, 52; площею 33 кв.м., розраховане на 59 осіб. Відповідальний – директор ЗЗСО Кириченко Сергій Геннадійович
  6. Пристромський ЗДО «Малятко» - найпростіше укриття у підвальному приміщенні на території закладу освіти за адресою: с.Пристроми, вул.Сонячна, 4; площею 25 кв.м., розраховане на 45 осіб. Відповідальна – Шпак Лєна Степанівна.
  7. Студениківський ЗДО «Малятко» - найпростіше укриття розташоване на території закладу освіти за адресою: с.Студеники, вул.Корзуна, 8; площею 33 кв.м., розраховане на 59 осіб. Відповідальна – директор ЗДО Тарасенко Наталія Василівна.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь