ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 09.06.2023 09:58
Кількість переглядів: 52

ПРИМІЩЕННЯ З ОХОРОНИ ПРАВОПОРЯДКУ ГОТОВЕ

Фото без опису

Нещодавно ми говорили про плани Пристромського старостату щодо обладнання кабінету для поліцейського офіцера громади, а нині воно уже готове прийняти відвідувачів.

Тут виконано усі необхідні роботи: вирівняно та відремонтовано стіни, полагоджено підлогу, завершено фарбування приміщення. Пункт базування буде перенесено до приміщення сільської задля покращення координації роботи та зручності для населення. Матеріали для ремонту кімнати та спеціаліста-будівельника для керівництва роботами надало місцеве господарство «Укрпромпостач».  Так завдяки співпраці із місцевим господарством вирішуються злободенні для громади села проблеми. Оновлене світле приміщення готове до роботи. Залишилося лишень привезти меблі та можна організовувати прийом громадян.

Фото без опису

Щиро вдячні усім, хто доклав рук і коштів до проведення ремонту. «Тепер жителям буде зручніше і комфортніше отримувати послуги, бо пункт охорони правопорядку знаходиться у одному приміщенні із сільською радою», - зазначає староста села Юрій Анатолійович Саєнок.

Про свою співпрацю із  мешканцями поліцейський офіцер громади Микола Борисович Нестеровський каже: «Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень. За час своєї роботи  я вивчив уже практично всіх жителів, намагаюсь бути поруч і втілювати гасло поліцейських: «Я тут, щоб допомогти». Мені приємно, що у селі з’явився фаховий спеціаліст-медик, а зміна місця базування слугуватиме тільки поглибленню співпраці із місцевим самоврядуванням».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь