ОСВІТА

Дата: 04.08.2023 14:10
Кількість переглядів: 41

ТРИВАЮТЬ РОБОТИ ІЗ ПІДГОТОВКИ ЗАКЛАДІВ ДО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Фото без опису
Літо – це не тільки час чудових канікул, але гаряча пора для ремонтів освітніх закладів. Зазвичай усі ці роботи проводяться відразу після завершення навчального року, але Семенівська школа тут забарилася і цьому були вагомі причини: обладнувалося приміщення для дошкільного закладу.
Нині усі роботи завершені. Зроблено капітальний ремонт частини крила, де з першого вересня почне працювати дитячий садок. Кімнати виглядають справді чудово. Персиковий колір стін, новенький лінолеум, ошатні санітарні кімнати. Залишилося придбати меблі, посуд, іграшки та навчальний інвентар.
Водночас облаштовано санітарні кімнати для старших школярів на другому поверсі школи, тому у серпні довелося перефарбовувати підлогу коридору. Але то вже лишень маленька дещиця роботи. Також доведеться ще капітально відремонтувати вхідну групу, бо у дошкільного закладу обов’язково повинен бути окремий вхід. Заяви на влаштування діточок у садочок прийматимуться наприкінці серпня. Відкриття планується 1 вересня.

Фото без опису
«Наразі головним у підготовці до нового навчального року залишається питання безпечності перебування дітей в освітньому закладі. Задля цього укриття підготовлені, до прийняття їх органами ДСНС ще деінде зроблять вимощення та пофарбують підлоги. Досвід Соснівського освітнього закладу доводить, що таке покриття експлуатується значно ефективніше», - зазначає голова Студениківської громади Марія Лях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь