ОСВІТА

Дата: 07.08.2023 16:14
Кількість переглядів: 81

УКРИТТЯ ГОТУЮТЬСЯ ДО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Фото без опису
Одне із найважливіших завдань – створення безпечного освітнього середовища – нині стоїть на порядку денному роботи Студениківської громади.
З огляду на загрозливу ситуацію щодо ракетних ударів та атак БПЛА укриття поруч із навчальними закладами були готові ще у минулому навчальному році, що дозволило усім закладам перейти на очне навчання.
Однак експлуатація сховищ довела, що вони мають і суттєвий недолік, бо заглиблені під землю, є місцем, куди збирається вода під час дощів та талий сніг. Тому усі вони потребували дообладнання.

А от укриття поруч зі школою у селі Переяславське довелося ремонтувати капітально. Наразі основні роботи завершені, до 1 вересня залишилося ще влаштувати накриття над вхідною групою та додатковим аварійним виходом, а також водостоки. Сьогодні завершені роботи з улаштування вимощення довкола цього приміщення. «Щиро вдячний жителям села, будівельникам, які разом із працівниками КП «Господар» допомогли влаштувати вимощення довкола нещодавно відремонтованого укриття», - зазначає староста села Переяславське Михайло Ємельяненко.

Днями також аналогічні роботи виконані у селах Пристроми та Семенівка, тут також залишилося влаштування водостоків. У сховищі села Студеники зроблена опалубка, завтра очікується завезення бетону.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь