ПРАВОЗАХИСТ

Дата: 08.08.2023 15:00
Кількість переглядів: 59

СПІВПРАЦЯ ГРОМАДИ З ЦЕНТРОМ ПРОБАЦІЇ

Фото без опису

07 серпня 2023 року начальником Бориспільського районного відділу № 2 філії Державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київській області Василем ПАЛАМАРЧУКОМ було здійснено робочу зустріч з очільником Студениківської громади Бориспільського району Київської області Марією ЛЯХ.

Метою зустрічі постало питання забезпечення та налагодження роботи на рівні територіальних громад, щодо залучення структурних підрозділів уповноважених органів з питань пробації Київської області до реалізації цільових програм, спрямованих на поліпшення роботи із суб’єктами пробації та здійснення співробітниками пробації профілактичної роботи в навчальних закладах на території громади.

За результатами зустрічі досягнуто безумовної підтримки та розуміння з боку керівника громади необхідності вжиття заходів, спрямованих на запобігання та протидію проявам протиправної поведінки і вчинення правопорушень серед мешканців громади, які перебувають у конфлікті з законом або схильні до протиправної поведінки та молоді.

До здійснення профілактичних заходів буде також залучатися поліцейський офіцер громади СВГ ВП Бориспільського РУП ГУНП України в Київській області.

Разом з тим, за сприяння поліцейського офіцера громади майора поліції Руслана ХОМЕНКО на території громади було розшукано та проведено необхідну профілактичну роботу з громадянином А., який без поважних причин допускав порушення порядку та умов відбування покарання у виді громадських робіт і не з’являвся на неодноразові виклики до уповноваженого органу з питань пробації. Засудженого було попереджено, що подальше вчинення ним дій, які матимуть ознаки ухилення від відбування покарання, може призвести до притягнення його до кримінальної відповідальності.

Фото без опису

В другому півріччі, з ініціативи поліцейського офіцера, будуть здійснені спільні з представниками відділу пробації перевірки мешканців громади, які перебувають у конфлікті з законом, оскільки такі заходи мають значний ефект профілактики протиправної поведінки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь