ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 10.08.2023 16:48
Кількість переглядів: 51

ВІДБУДОВА КИЇВЩИНИ: ПОТОЧНІ РЕМОНТИ ПОШКОДЖЕНОГО БОЙОВИМИ ДІЯМИ

Фото без опису

У Київській області реалізують низку програм із відбудови. Зокрема, відновлення пошкодженого відбувається за кошти з резервного фонду держбюджету, обласного та місцевих бюджетів.

Так, протягом 2022 року за рахунок держбюджету було відновлено понад 1000 постраждалих об’єктів на загальну суму більш ніж 700 млн грн. Насамперед здійснювали поточні ремонти багатоповерхових будинків та приватного житла. Замінювали вікна, двері, ремонтували покрівлі.

Серед таких об’єктів – багатоквартирний будинок на 4 під’їзди в місті Ірпінь за адресою: вул. Мечникова, 108. Тут проживає понад 500 людей.

Будівля значно постраждала внаслідок російської агресії. Під час активних бойових дій у ній були вибиті вікна і двері, пошкоджений фасад та покрівля.

За кошти, виділені з резервного фонду держбюджету, тут встановили понад 200 вікон та віконних конструкцій. Завдяки субвенції закупили будівельні матеріали для проведення поточного ремонту. Спільними зусиллями будинок повністю відновлений.

Більше інформації про відновлені протягом минулого року будівлі шукайте на сайті КОВА в розділі «Каталог відновлення Київщини – 2022 рік» за посиланням: https://koda.gov.ua/gromadskosti/vidkryti-dani/katalog-vidbudovy-kyyivshhyny/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь