ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 11.08.2023 15:32
Кількість переглядів: 144

 МАКАРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВЖЕ ВІДНОВИЛИ 1721 ОБ’ЄКТ

Фото без опису

Київщина – одна з найбільш постраждалих областей від агресії російських воєнних злочинців. Зокрема, смт Макарів під час активних бойових дій у регіоні зазнав значних пошкоджень та руйнувань. Одразу після звільнення пристоличного регіону від окупантів розпочалися роботи з відбудови Макарівської громади. На сьогодні вже відновили повністю та частково із забезпеченням життєдіяльності 1721 об’єкт. Серед них – 1317 будівель житлового фонду.

Загалом у Макарівській громаді було пошкоджено більше 3600 об’єктів, більшість із них – житлові будинки. Їх постраждало понад 2800.

Серед них і будинок, розташований на вул. Садовій, 10. Будівлю було значно пошкоджено ще на початку повномасштабного вторгнення. Після звільнення селища від окупантів у споруді демонтували пошкоджені віконні і дверні блоки та встановили замість них нові, замінили вибиті вікна і двері та понівечену покрівлю.

Ще одним об’єктом, відбудованим після деокупації регіону, є житловий будинок за адресою: вул. В’ячеслава Чорновола, 25. За кошти з обласного бюджету провели демонтажні роботи, капітальний ремонт покрівлі, стін і перекриттів, встановили вікна та двері.

Уся інформація про об’єкти, які були відновлені на Київщині у 2022 році, а саме: розташування, виділені кошти та перелік виконаних робіт, можна знайти в Каталозі відновлення області на сайті Київської обласної військової адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь