Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку містобудівної документації.

Дата: 02.10.2023 08:52
Кількість переглядів: 70

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку містобудівної документації.

Фото без опису

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту «Детального плану території об’єкту «Нове будівництво автомобільної дороги між населеними пунктами Строкова та Студеники Бориспільського району Київської області»

 

        Детальний план території розроблено з метою визначення планувальної організації та функціонального призначення і параметрів забудови, а також містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, на якій передбачається розміщення житлової та громадської забудови. Під час розроблення детального плану було враховано законодавчі та нормативні документи: Земельний кодекс України, Закон України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанова Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації» від 1 вересня 2021 року № 926, Постанова Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні» від 25 травня 2011 року № 555, ДБН Б.1.1-14:2021 «Склад та зміст містобудівної документації на місцевому рівні».

         Детальний план території складається з пояснювальної записки, додатків і графічних матеріалів у паперовому вигляді та цифровому форматі. У текстових матеріалах визначається оцінка існуючого стану території, архітектурно-планувальне, інженерне забезпечення та розміщення інженерних мереж та споруд, містобудівні заходи з охорони навколишнього середовища. До графічних матеріалів входять: Схема розташування земельної ділянки у планувальній структурі території територіальної громади; Схема сучасного використання території та схема існуючих обмежень у використанні земель; Проектний план та схема проектних обмежень у використанні земель поєднаний з планом червоних ліній та кресленням поперечних профілів вулиць; План функціонального зонування території; Схема транспортної мобільності та інфраструктури; Схема інженерного забезпечення території; Схема інженерної підготовки, благоустрою території та вертикального планування; План сучасного використання земель за формою власності із зазначенням категорій та виду цільового призначення, з урахуванням наявних обмежень та обтяжень; План земельних ділянок, сформованих за результатами розроблення детального плану, відомості про які підлягають внесенню до Державного земельного кадастра; План обмежень у використанні земель, відомості про які підлягають внесенню до Державного земельного кадастру на підставі розробленої містобудівної документації.

         Організатором проведення громадських слухань є замовник розроблення містобудівної документації. Замовником проекту містобудівної документації є Виконавчий комітет Студениківської сільської ради Бориспільського району Київської області, а розробником – ТОВ «УКРГРУППРОЕКТ».

          Підстава розроблення – Рішення Студениківської сільської ради Бориспільського району Київської області №1596-XXXVIII-VIII від 26 липня 2023 р. «Про надання дозволу на розробку детального плану території: «Нове будівництво автомобільної дороги між населеними пунктами Строкова та Студеники Бориспільського району Київської області» та завдання на розробку.

           З текстовою та графічною частинами зазначеного проекту можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Студениківської сільської ради Бориспільського району Київської області та за адресою: вул. Переяславська, 19, с. Студеники, Бориспільський район, Київська область. Відповідальним за забезпечення організації розгляду пропозицій громадськості є Начальник відділу архітектури та будівництва, житлово-комунального господарства, інвестицій та соціально-економічного розвитку виконавчого комітету Студениківської сільської ради – Павленко Лариса Григоріївна.

           Подання пропозицій та їх розгляд здійснюється з 04.10.2023р. по 02.11.2023р. у приміщенні Студениківської сільської ради. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

            Громадські слухання, як обов'язковий публічний захід, що здійснюється в рамках процедури громадського обговорення проекту містобудівної документації Детального плану території об’єкту «Нове будівництво автомобільної дороги між населеними пунктами Строкова та Студеники Бориспільського району Київської області відбудуться 18.10.2023 р. о 10:00 годині у приміщенні Студениківської сільської ради за адресою: вул. Переяславська, 19, с. Студеники, Бориспільський район, Київська область.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь