ВОЛОНТЕРСТВО

Дата: 01.04.2024 09:13
Кількість переглядів: 19

КУЛЬТУРНИЙ ДЕСАНТ ГРОМАДИ НА СХОДІ

Фото без опису
Знати, що на передньому краї оборони ти захищаєш тих, хто тебе постійно підтримує, думає про тебе, молиться – то дуже важливо. Це дає впевненість, що твої зусилля оцінене і підтримані. Це породжує внутрішню силу, а саме вона дозволяє протистояти страшній машині зла, яка суне на нас із росії.


Чергову порцію підтримки тилу та нашої віри в Перемогу доставив прямо на фронт культурний десант. Тут слова підтримки та вдячності, тут розрада і віра, тут смаколики, як вісточка з дому. Цього разу допомогли зі збором дарунків нашим воїнам педагоги, учні та батьки Студениківського ліцею, а доставила їх на передову очільниця культури громади, завзятий волонтер Зоя Тимченко. Уже багато років поспіль разом зі своїм чоловіком Віктором Будком та колегою по співочому цеху Інною Лисаківською, вони підіймають бойовий дух захисників своїми піснями та подарунками.

Фото без опису

І тут гасло 1039 зенітного ракетного полку «Точно в ціль», як завжди влучне. Бо прямо в ціль влучили й смаколики й ліричні та патріотичні пісні від волонтерів. Щиро вдячні кожному і кожній хто долучився до збору гостинців.


Дякуємо ЗСУ за кожен новий день, за можливість наших дітей ходити до школи, за перші крокуси й подих весни, які ми відчуваємо на рідній землі. Нехай всесильною буде материнська молитва, міцним побратимство, точною буде рука, а кожен постріл наближає нас до перемоги. Тримайтеся рідні! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь