Голос Студениківської громади №7-10(29-33) від 29 березня 2024 року

Дата: 29.03.2024 14:23
Кількість переглядів: 13

Фото без опису

PDF

ЗВІТ

СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ ПРО РОБОТУ, ПРОВЕДЕНУ СТУДЕНИКІВСЬКОЮ СІЛЬСЬКОЮ РАДОЮ ЗА 2023 РІК

 

ШАНОВНА ГРОМАДО!

 

Відповідно до положень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» я, Студениківський сільський голова, звітую про виконання своїх повноважень, про підсумки роботи депутатського корпусу сільської ради, її виконавчого комітету, підприємств та установ, підпорядкованих сільській раді, за 2023 рік.

Студениківська сільська рада публічна і відкрита у своїй діяльності. Вся робота і моя, як голови, і виконавчого апарату у вас на очах. На офіційному сайті та сторінці у Facebook Студениківської сільської ради систематично оприлюднюються документи, прийняті на сесіях ради та висвітлюється інформація про заходи, які проходять на території громади, події, що відбуваються за участю керівництва та депутатів, посадових осіб місцевого самоврядування, новини в житті громади, зміни в законодавстві та інше. Це дає змогу громадськості бути в курсі всіх подій, змін і новин в суспільстві.

Перш за все, я хочу подякувати Збройним силам Українии, в  числі    яких нажі земляки, мешканці Студениківської громади,  за захист рідної землі та надану можливість жити, працювати і розвивати громаду. Вони захищають нас там, а наше завдання — тримати тил й активно допомагати захисникам, які щодня ціною власного життя відстоюють нашу свободу та незалежність.

Вклоняюся пам'яті Героїв, які віддали життя за нашу свободу. Схиляю голову перед матерями, вдовами, дітьми, які втратили своїх синів, чоловіків, батьків, рідних...

Світла пам'ять Героям! Слава нинішнім захисникам Вітчизни!

 

Ми прожили другий рік у стані повномасштабної війни. Ми навчилися жити під звуки сирен, допомагати тим, кому важче, працювати кожний на своєму фронті, шукати альтернативні шляхи виходу зі складних ситуацій, відповідаючи на виклики воєнного часу.

Я вдячна жителям нашої громади за активну громадську позицію, небайдужість, силу духу та вірність  інтересам громади і України. Вдячна кожному, хто допомагав в цей нелегкий період практичними справами, своїм досвідом, конструктивними порадами та зауваженнями. Закликаю всіх і надалі працювати з повною віддачею на благо Студениківської громади та України.

Коли я говоритиму про те, що зроблено в нашій громаді за цей рік, я говоритиму про тих, хто це все зробив. Хто весь час волонтерить і захищає, лікує і навчає, саджає квіти і просуває українську культуру, б’ється на полі бою, займається благодійністю, критикує і мотивує, збирається на засідання виконкомів і сесій, щоб приймати рішення на користь громади.

Робота апарату сільської ради здійснюється у відповідності до затвердженого плану роботи виконкому та завдань, що ставляться на нарадах у сільського голови. На щомісячних особистих прийомах громадян по селах громади та на щотижневих нарадах розглядаються та вирішуються поточні питання і визначаються шляхи вирішення проблемних та перспективних питань.

    За звітний період сільським головою було видано 35 розпоряджень з основної діяльності, 133 – з адміністративно-господарської діяльності  та 316 розпорядження з кадрових  питань.

 Також сільським головою здійснено  108  виїзних  особистих прийомів в селах громади.

Продовження в газеті.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь