ПОРЯДОК ДЕННИЙ ВИКОНКОМУ

Дата: 04.04.2024 13:59
Кількість переглядів: 18

 

Фото без опису

Порядок  денний  засідання

виконавчого  комітету Студениківської   сільської  ради

05.04.2024р., 14  год.

 

  1. Про схвалення змін до Програми фінансування заходів з відбору громадян на військову службу за контрактом, призову на строкову службу та мобілізаційної підготовки на території Студениківської сільської територіальної громади на 2024 рік (Сєдіна Л.В.)
  2. Про схвалення змін до Програми підтримки Збройних Сил України, підрозділів територіальної оборони та добровольчих формувань на 2024 рік. (Шпанюк А.В.)
  3. Про схвалення передачі субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів в рамках реалізації «Програми підтримки Збройних Сил України, підрозділів територіальної оборони та добровольчих формувань на  2024 рік». (Шпанюк А.В.)
  4. Про схвалення змін до Програми розвитку та фінансової підтримки КП «Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини» Студениківської сільської  ради на 2024-2026 роки (Кормишева В.А.)
  5. Про схвалення змін до фінансового плану  КП Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини» Студениківської сільської ради за 2024 рік. (Кормишева В.А.)
  6. Про схвалення звіту КП «Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини» Студениківської сільської ради про використання коштів у 2023 році. (Кормишева В.А.)
  7. Про схвалення змін до Програми фінансової підтримки КП «Господар» (Кремешний М.А.)
  8. Про схвалення змін до рішення  Студениківської сільської ради VIII скликання від  25.12.2023 року № 1754-47-VIII «Про бюджет Студениківської сільської територіальної громади на 2024 рік» (зі змінами) та додатків до нього. (Крюкова Т.І.)
  9. Про надання поштової адреси ( с. Пристроми) (Павленко Л.Г.)
  10. Про надання дозволу на продаж земельної ділянки неповнолітнім. (Пайвель Л.Г.)
  11. Про виплату одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям, учасникам бойових дій для проходження реабілітації, які отримали  поранення, травму, контузію чи каліцтво під час проходження військової служби у період запровадження воєнного стану в Україні. (Кононенко А.І.)
  12. Про надання одноразової матеріальної допомоги для військовослужбовців, які були мобілізовані під час воєнного стану в України. (Кононенко А.І.)
  13. Про надання одноразової допомоги на поховання.(Кононенко А.І.)
  14. Про надання дозволу ВКФ «Укрпромпростач-95» ЛТД на проведення благоустрою території земельної ділянки з кадастровим номером 3223386400:06:011:0244 та прилеглої до неї території. (Гриневич О.В.)
  15.  Про заходи щодо збереження від пошкоджень кабельних ліній зв’язку в межах території Студениківської сільської територіальної громади (Гриневич О.В.)

16.Різне.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь