ІНФОРМУВАННЯ

Дата: 12.04.2024 19:56
Кількість переглядів: 41

РУСЛАН КРАВЧЕНКО ВЗЯВ УЧАСТЬ У КОНГРЕСІ МІСЦЕВИХ ТА РЕГІОНАЛЬНИХ ВЛАД У ЧЕРНІВЦЯХ

Фото без опису

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України, який відбувся у Чернівцях. 

У заході під головуванням Президента України Володимира Зеленського узяли участь: Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук в онлайн режимі, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, члени уряду, голови обласних адміністрацій та громад, дипломатичні представники держав-сусідок і партнерів України, президент Світового конгресу українців Павло Ґрод. Президентка Бундесрату Федеративної Республіки Німеччина Мануела Швезіг звернулася до учасників у відеоформаті.

«Підтримка військових, підвищення безпеки та ефективний захист територій – головні завдання, які є пріоритетом для кожного регіону та громади. Попри різні потреби всі мають працювати на єдину мету – перемогу України. Про це говорили сьогодні під час Конгресу регіональних та місцевих влад при Президентові України», – написав на своїй сторінці у Facebook Руслан Кравченко. 

Понад 160 учасників Конгресу офлайн та понад 1500 онлайн обговорили всі виклики, які стоять сьогодні перед  Україною та шляхи їх вирішення. Зокрема, питання безпеки, економічного розвитку, ситуацію в енергетиці, євроінтеграційні процеси.

«Триває робота з міжнародними партнерами над посиленням безпекових заходів, збільшенням кількості ППО. Без належної підтримки протистояти російським окупантам вкрай важко. Працюємо над обороною рубежів, прискоренням зведення фортифікаційних споруд, збільшенням допомоги військовим та кількості мобільних вогневих груп. Ще один пріоритет захист цивільного населення та збільшення кількості укриттів. До речі, Київщина один із регіонів, які лідирують в цьому питанні», – додав Руслан Кравченко. 

Він також зазначив, що посилення захисту потребують енергетичні об’єкти. «Постійні масовані атаки з боку росії спрямовані на повне знищення українського енергосектору. Крім оперативних ремонтних робіт на тих пошкоджених об’єктах, де це можливо, ключовим також залишається збільшення систем ППО», – сказав він.

Ще один пріоритет, який обговорили,  – підтримка українського виробника. За ініціативи Президента вже заснована платформа «Зроблено в Україні». Це питання економічного розвитку держави, створення нових робочих місць, збільшення фінансових можливостей для відновлення.

«Також посилюємо роботу з євроінтеграційних процесів та більш активне залучення до них громад. Програми регіонального співробітництва, які фінансуються Євросоюзом, – це нові можливості для розвитку територій», – додав Руслан Кравченко. 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь