ІНФОРМУВАННЯ

Дата: 12.04.2024 20:40
Кількість переглядів: 31

УСІ ЗУСИЛЛЯ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ

Фото без опису

Голова Студениківської громади Марія Лях онлайн взяла участь у  Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України

 Конгрес створений для сприяння ефективному завершенню реформи місцевого самоврядування, для представництва  інтереси регіонів та територіальних громад.

Він є форумом, на якому представники місцевих і регіональних влад обговорюють та формують спільне бачення шляхів вирішення нагальних проблем. Сьогодні, 12 квітня, черговий Конгрес відбувся у місті Чернівці

Фото без опису

Понад 160 учасників Конгресу офлайн та понад 1500 онлайн обговорили всі виклики, які стоять сьогодні перед  Україною та шляхи їх вирішення.

«Із усіх питань, які порушувалися у ході Конгресу, Студениківська громада має напрацювання, ми можемо впевнено сказати, що  питання безпеки, підтримка військових, допомога ЗСУ та землякам, які нині на передньому краї оборони захищають нашу державу – то пріоритетний напрямок нашої роботи.

Уже за цей рік громада виділила на підтримку армії 11, 8 мільйонів гривень. Кожен воїн громади, мобілізований на захист держави,  за рішенням сесії, депутатів, отримав по 10 тисяч гривень, кожен, хто потребує реабілітації після поранення – 20 тисяч гривень. Кожен керівник виробництва, керівники установ та організацій, мешканці громади розуміють, що для нас головне. Нині важливішого завдання, аніж Перемога, немає, тому у єдності і надії працюємо на Україну і заради її перемоги!

На Конгресі порушувались  питання безпеки, економічного розвитку, ситуації в енергетиці, євроінтеграційні процеси.

Також серед пріоритетів безпекові заходи, захист цивільного населення та збільшення кількості укриттів. У цьому напрямку також маємо напрацювання, бо усі навчальні заклади у нас на очній формі навчання, але сказати, що ми зробили все, не можна, Ця робота буде продовжуватись.

Щодо питання підтримки українського виробника, то і тут ми маємо чітку, можна сказати, стратегічну співпрацю із нашими виробничими колективами, у нас є розуміння, яким чином працювати разом над наповненням бюджету і збереженням об’єктів критичної інфраструктури.  Ми готові працювати, докладати зусиль і стояти разом заради мирного майбутнього України», - зазначила Марія Олександрівна.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь