СЕСІЯ

Дата: 24.04.2024 16:40
Кількість переглядів: 34

ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ СТУДЕНИКІВСЬКОЇ ТГ ПІДТРИМУЄ ЗСУ
На позачерговій сесії Студениківської громади головним було питання зміни призначення коштів, виділених на попередній сесії. Це відбулося на прохання військової частини, заміна стосувалася виду БПЛА.
Фото без опису
Також внесено зміни до рішення щодо бюджету громади. Зокрема, передбачено кошти для придбання запасу пально-мастильних матеріалів для функціонування у разі можливого блекауту закладів бюджетної сфери: Амбулаторій, КП «Господар», функціонування генераторів. Ці кошти передбачено, як запас на майбутній опалювальний сезон. Наразі медицина громади уже забезпечена твердим паливом (дровами) завезуть їх до 30 квітня, проводяться тендери на вугілля. «Найбільша проблема щодо підготовки освіти до зими – це облаштування модульної котельні для Пристромської гімназії, усі інші об’єкти уже переведені на альтернативні види опалення. Вартість котельні на твердому паливі понад 3 мільйони гривень, будівництво залежить від надходжень до бюджету. Наразі газом опалюється лише медзаклад села Козлів та адмінприміщення старостату села Переяславське», - зазначила голова громади Марія Лях.
Майже сто тисяч гривень  депутати виділили на підвезення мобілізованих до місць служби, вони будуть надані ТЦК для виконання їх повноважень.
Вільний залишок освітньої субвенції, відповідно до законодавства, спрямували на придбання комп’ютерного обладнання для освітніх закладів сіл Семенівка та Пристроми.
Розглянуто також ряд земельних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь