ЛЮДИ ПОВІРИЛИ - РІШЕННЯ Є !

Дата: 29.04.2018 11:55
Кількість переглядів: 443

Реконструкція школи у с. Переяславське - це мрія всієї громади, це причина суперечок і джерело соціальної напруги на тривалий час, це аргумент на будь-яке прохання про виділення коштів: Спочатку – ШКОЛА!

А скільки нервів зіпсовано, скільки «списів зламано» у суперечках чи не обманюють, чи не підведуть. Але люди повірили і ось воно – рішення проблеми є! 27 квітня сесії Київської обласної ради ухвалила рішення щодо виділення коштів на реконструкцію школи у селі Переяславське. Багато людей доклали зусиль до того, щоб ця подія відбулася. У бюджеті та Програмі соціально - економічного та культурного розвитку Київської області на 2018 рік передбачено сукупне фінансування будівельних робіт та проектної документації на 2018-й рік за рахунок коштів обласного та місцевого бюджетів на умовах дольової участі з розрахунку 85% на 15%. Таким чином із обласного бюджету ми отримаємо 6 мільйонів 859 тисяч 93 грн. ще майже 1,2 мільйони профінансує Студениківська ОТГ, рішення про це ухвалила сесія місцевої ради 25 квітня у Програмі соціально-економічного розвитку громади. Загальна сума видатків на реконструкцію школи становить 8 мільйонів без врахування видатків на будівництво шкільної котельні. Вітаємо громаду із маленькою перемогою! Спасибі усім, хто доклав зусиль, до вирішення цього питання. Залишилося працювати!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь