СТУДЕНИКІВСЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА ПЕРШІ МЕДАЛІ!

Дата: 04.06.2018 09:20
Кількість переглядів: 380

Фінальна частина обласного заходу «Олімпійський день-2018», в якому взяли участь делегації районів, міст обласного підпорядкування, новостворених територіальних громад, університетів, коледжів та фізкультурно-спортивних товариств, відбулася 2 червня в Бучі.

Фото без опису
Серед учасників діти дошкільного віку, учнівська та студентська молодь, доросле населення області. Програма Олімпійського дня ввібрала у себе змагання з різних видів спорту та легкоатлетичний пробіг. Проведено «Олімпійський лекторій» для батьків і дітей, а також різноманітні конкурси та вікторини на олімпійську тематику, зокрема малюнок на асфальті на тему «Спорт очима дітей». А ще гостей свята розважали колективи художньої самодіяльності, відбулися різноманітні спортивно-масові заходи, спрямовані на популяризацію здорового способу життя та поширення ідей олімпізму.

Фото без опису
Тут відбулися: розважальна програма самодіяльних художніх колективів області, показові виступи спортсменів з різних видів спорту; зарядка з відомими спортсменами «DO like OLYMPIANS» для всіх бажаючих; заїзд на інвалідних колясках для спортсменів із враженням опорно-рухового апарату; старт легкоатлетичного пробігу на 1 км для керівників райдержадміністрацій; керівників міст обласного підпорядкування, голів районних рад та VIP-персон; забіг дошкільнят на дистанцію 20 м (хлопчики та дівчатка); масовий легкоатлетичний забіг на 1 км для спортсменів із районів і міст обласного підпорядкування; змагання з шахів; міні-футбол серед юнаків 10-12 років; гирьовий спорт; дартс (чоловіки та жінки); велосипедний спорт (дорожні велосипеди) 

Фото без описуФото без опису
Команду Студениківської ОТГ представляли наші найкращі спортсмени. І хоча це тільки перші спортивні змагання громади, ми змогли показати, чого варта сила команди помножена на ентузіазм. Отже, вітаємо громаду із першими медалями. І хоча вони не олімпійські, але старання спортсменів, прагнення перемоги і азарт були справді олімпійськими. У команди Студениківської ОТГ срібло з велосипедного спорту у Тетяни Іванівни Кравченко та бронза з гирьового спорту у Івана Олексійовича Шеремета на Олімпійському дні-2018, - тренер обох спортсменів Ігор Іванович Кравченко. Дитяча футбольна команда, легкоатлети, дартс - гідно представили громаду і показали хороші результати. Спасибі нашим дошкільнятам, школярам, молодим родинам, усім СПОРТСМЕНАМ та їх ОРГАНІЗАТОРАМ, які взяли участь у святі.

Фото без описуЗапитаєте, в чому таємниця успіху? Скажемо, по секрету, - вона написана на наших футболках і звучить так: РАЗОМ ЗМОЖЕМО ВСЕ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь