ОСТАННІЙ АКОРД ДИТИНСТВА І ПЕРША ВИСОКА НОТА ЮНОСТІ

Дата: 02.07.2018 11:56
Кількість переглядів: 580

Фото без описуДивовижне, щемке свято – випускний вечір позначений ще однією особливістю – це перший випуск 11 –го класу нашої Студениківської громади. 

Фото без опису
Як сказала голова ОТГ, Марія Олександрівна Лях: «Це перший рік, коли я не вручаю атестати, а виступаю у ролі керівника громади, і мене переповнює гордість за цих дітей, за наше майбутнє, Ми маємо сьогодні трьох медалістів, а дуже часто навіть у великих міських школах такого немає, це свідчення великого потенціалу наших дітей і грандіозної роботи, проведеної вчителями та батьками. Дітям – щасливої дороги у житті, ми вас дуже любимо». 

Фото без описуФото без описуФото без опису
Зал Будинку культури вщент заповнений людьми, дівчатка-випускниці у вечірніх сукнях, із зачісками, ніби зійшли із обкладинок глянцевих журналів, хлопці, як супермени, схвильовані вчителі, яким у подарунок від випускників і скатерть- самобранка, і скриня бажань і навіть золота рибка, і море квітів. Вітання від батьків, хліб-сіль, пісні і материнські сльози радості, бо вчора ще такі маленькі наші діти, ніби за один день раптом подорослішали, помужніли і готові вжне до самостійної дороги у житті. А як вони співали, показували сценки із життя, декламували вірші! Розчулені батьки і вчителі витирали сльози і бажали діточкам добра. Навіть малеча із заздрістю поглядала на красунь дівчат і хлопців і дивувалася: де такі красиві взялися, невже наші?

Фото без описуФото без опису
А для випускників із врученням атестатів зрілості, наступає і пора зрілості: їм страшно, якось боязко, але у них завжди буде мамина ласкава усмішка, татове суворе: «Все буде добре!», бабусині торби із пиріжками на дорогу, підтримка громади і БОЖЕ БЛАГОСЛОВЕННЯ!
Щиро бажаємо, щоб дорога їх була широкою і світлою, новини – тільки приємними, здобутки – вагомими, мрії – здійсненними, друзі – вірними, кохання – вічним, а вогник батьківської хати завжди світив у дорозі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь