Студениківська ОТГ візьме участь у проекті «Підтримка та розвиток сталої мобільності в об'єднаних територіальних громадах» Програми «U-LEAD з Європою»!

Дата: 24.12.2018 15:50
Кількість переглядів: 503

У переліку із 30 об'єднаних територіальних громад з 18 областей України, які стали переможцями та візьмуть участь у проекті «Підтримка та розвиток сталої мобільності в об'єднаних територіальних громадах» Програми «U-LEAD з Європою», що втілюватиметься спільно з Кластером сталої мобільності GIZ. Є і громада Київської області, зокрема, Студенківська сільська ОТГ. В рамках проекту представники Студениківської ОТГ візьмуть участь у серії тренінгів, що націлені на підвищення компетенцій у сфері планування інфраструктури публічного транспорту, заходів з безпеки дорожнього руху, створенні умов для безпечного і комфортного велосипедного руху, а також організації послуг громадського й соціального транспорту. Також громади отримають технічну допомогу у розробці стратегічних документів у сфері розвитку громадського та соціального транспорту, що сприятимуть застосуванню сучасних підходів для популяризації сталих способів пересування, тобто таких, які завдають мінімальний негативний вплив на довкілля та економіку.

 

 

Фото без опису

За участі українських та німецьких експертів заплановано проведення тренінгів, міжнародних навчальних візитів, а також робочих сесій безпосередньо в громадах.

Команда Київського центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону щиро вітає Студениківську громаду з перемогою у конкурсі. До речі, увійти до переліку 30-ти ОТГ переможців було непросто, адже участь у конкурсі взяли 128 ОТГ з усієї України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь