НОВОСІЛЛЯ

Дата: 07.05.2019 08:14
Кількість переглядів: 389

МАЛЕНЬКЕ НОВОСІЛЛЯ У ГРОМАДІ
Практично завершено ремонт приміщення адміністративного корпусу Студениківської ОТГ і нарешті працівники сільської ради отримають належні умови для роботи, бо досі, як ви знаєте, у кабінеті голови ОТГ був і фінвідділ, і юридичний, і регіональний розвиток, і медицина, і…Словом, можливостей поговорити із відвідувачами чи провести прийом громадян – жодних. 
Нагадаємо, що ремонт здійснювався за кошти державної інфраструктурної субвенції і ремонт другого поверху це тільки перша черга будівельних робіт, за місяць – два уже і перший поверх буде приведено до вимог розміщення у ньому ЦНАПу( Центру надання адміністративних послуг). За деякий час жителі зможуть отримати будь-яку довідку чи вчинити правочин у «єдиному вікні», тобто всю бюрократичну тяганину візьмуть на себе працівники ЦНАПу, Обладнання для ЦНАПу, навчання, комп’ютерне обладнання, програмне забезпечення забезпечить «U-LEAD з Європою». 

Фото без опису
«Ремонт приміщення, яке тривалий час пустувало, актуальний для нас не тільки з точки зору створення умов для спеціалістів, але і стан будівлі був плачевний. Ми повністю замінили перекриття, перепланували кімнати, облаштували санвузли, збудували альтернативну котельню, перекрили дах. Нині дуже важко знайти гарного підрядника. Будівельників багато – майстрів мало! Нам у цьому плані поталанило, бо були не тільки гарні будівельники, але і належний технічний нагляд. Тому ми готові працювати і далі. Працювали поетапно: зробили частину роботи, перевірили, здійснили технічний нагляд, підписали акти виконаних робіт і заплатили. Завдяки цьому ми отримали пожежний вихід, як вимагається правилами пожежної безпеки. Андрій Олександрович Козак здійснює технічний нагляд за проведенням ремонтів і це дає можливість нам бути впевненим у тому, що всіх будівельних вимог буде дотримано. Ми серйозно зміцнили приміщення, поставили додаткові конструкції, зокрема і на міжповерхових вікнах, тому, сподіваюсь, приміщення слугуватиме довго, команді буде зручно працювати, а відвідувачі знайдуть відповіді на всі свої звернення», - каже Марія Олександрівна Лях, голова Студениківської ОТГ.

Фото без опису
Ну, і як годиться, вхідчини були у суботу, а головним чоловіком, який господарював на цьому святі був внук Тетяни Олексіївни Сич, головного бухгалтера сільської ради – Ілля. Хоча зовсім дрібненький, але раритетну друкарську машинку уже освоїв.

Фото без опису
Отож, із вхідчинами, гарної, плідної і натхненної роботи,


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь