ІНФОРМУВАННЯ

Дата: 24.04.2020 13:33
Кількість переглядів: 307

Фото без опису

23 квітня Головне управління Пенсійного фонду України у Київській області спрямувало на виплату одноразової грошової допомоги понад 480 мільйонів гривень.

 

299,5 тисячам пенсіонерів, які отримують пенсії на рахунки у банках, одноразову допомогу буде зараховано не пізніше 24 квітня.
 

182,5 тисячам пенсіонерів, які отримують пенсії через пошту, листоноші мають доставити одноразову допомогу додому протягом 5 календарних днів з дня надходження коштів. У разі неможливості виплати одноразової грошової допомоги в зазначені 5 днів, її мають виплатити не пізніше 25 червня поточного року, щоб кожен з пенсіонерів, які мають право на таку виплату, отримав належні кошти.

У разі виникнення питань у пенсіонерів Київської області, зокрема, щодо права на виплату 1000 гривень, просимо звертатися до Пенсійного фонду дистанційно:
    через вебпортал електронних послуг https://portal.pfu.gov.ua
    надсилати електронні звернення через інформаційну сторінку за посиланням:https://www.pfu.gov.ua/ko/81-elektronne-zvernennya/ або на електронну адресу gu@ko.pfu.gov.ua.

    телефонувати на номери «гарячих» телефонних ліній сервісних центрів Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області, що вказані за посиланням:https://www.pfu.gov.ua/…/golovne-upravlinnya-pensijnogo-fo…/

   Бережіть себе - збережете Україну!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь